Сакам да кажам/Сакам да прашам

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Сдк..
трула сум. ниту нешто слушам ниту гледам.. ни па сакам да гледам..
сакам само да заспијам толку длабоко и да се разбудам јуни месец и да е сменета само една работа.. ТОЈ!
бем ти, да менуваш цел живот за 3 букви .. можда во јуни ќе си подобар..,)
Се скаравте????:ОО

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
сдк дека оваа девојкава што е до мене многу ја сакам и дека цел живот ќе ми биде бфф. има добри луѓе денес, има...

Аркантос

Romanticist
23 август 2012
2,352
3,850
1,153
Сакам да кажам дека... за прв пат бројам денови до премиера на некој филм.
Баш ме интересира што друго има да покаже Алмодовар...

EmilijaS

Староседелец
20 јануари 2016
65
39
1,028
28
Оф која мака. Ми се чини оваа 2016 немам досега легнато да спијам рает, убаво, ни 6 часа. А ако спијам околу 8 тогаш тоа е со прекини на секој час. Зошто почнаа шумови да ме будат и зошто мора да кашлам толку многу навечер и да ми паѓа главата над тастатура ама неможам да спијам.
Ама ете, тоа ти е.
Некогаш ќе биди подобро. :kafe

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Лошо е да си наивен, а уште по лошо е да знаеш дека си наивен и ништо ама баш ништо да не правиш за да се промениш. :eek

еех тоа ти е. ја те разбирам.. ама знаеш што прочитав?
-На се му доаѓа крајот, дури и на проблемите :)
Be strong girl and never give up! ;)(hug)
Од секое зло се учи нова лекција за во иднина да се направи дупло подобро дело (sun)

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco

Ти фали Јосип Броз Тито? :p

Него сега слушнав, драма у Прилепу, :franticнекој лик го чувал лешот од сестра си година дена во кревет и го прскал со дезодоранс за да се замаскира смрдеата и тек сега некој пријавил и го однеле лешот а ликот останал на слобода!? Потсетува на филмот Психо троа а освен тоа најбизарен настан уште од пред 5-6 години кога некоја бабетина-канибал во село Оризари го спакувала сина си во фрижидер...

@Struggler , @LittleButterfly знаете нешто повеќе за настанов, се шират муабети некакви?

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr