Чет муабети (ти реков-ми рече)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ја не памтам такво нешто да сум рекла :svirka не ми вади муабети (bandit):zelen
Знам дека не памтиш, затоа те потсетувам. Баш викаше, абе ќути тој антонио стар е. Не знам зошто така, кога ете млад бил човекот. Само се зезаш и ти цц. :zelen

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Мислам дека имаше некаде по нетов за ова дека е фејк изглумено. Како и да е, сум бил присутен во една друга ситуација кога поштено сме го „ронеле“ еден другар мрежно на CoD II. Не беше волку екстремно, но типот мораше после тоа да купи нов маус и тастатура.

Моментот со даљинското „брцање“ = please insert your credit card :rofl
Така со еден школски во основно си играа „Мастер Кард“ - ќе го натртеа и со тетратка „ваѓаа пари“. :D
Само овој не беше таков насилен, иако тренираше карате... со брат му се силеше. :nah
И јас имам читано дека е фејк, али и да е, маестрално е изведено. Ни екстремистиве не се расфрлаат со јачината на овој. :D

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Знам дека не памтиш, затоа те потсетувам. Баш викаше, абе ќути тој антонио стар е. Не знам зошто така, кога ете млад бил човекот. Само се зезаш и ти цц. :zelen
хахаха леле леле ќе те бива за премиер :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Нека „Вишнова хроника“ сепак ви биде првиот избор и на двајцата, @MissChievous . Ако не ви се допадне, јас ветувам дека ќе си одам од форумов! ;)
За ова второво, неќу да ти билдам его или да те величам нешо. али штета би било да напуштиш. :D
Вишнова ќе ја земам после празников. Ми стигна стипендија.

• Ми се допаѓа
Реакции: Harvie

Harvie

Староседелец
8 декември 2014
83
59
1,018
За ова второво, неќу да ти билдам его или да те величам нешо. али штета би било да напуштиш. :D
Вишнова ќе ја земам после празников. Ми стигна стипендија.
Лајкот е за твоето второ. Првото - као ме подј**аваш нешто, или се плашиш некој да не изгуби нешто (се прашувам само: јас или форумов :p)?

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Лајкот е за твоето второ. Првото - као ме подј**аваш нешто, или се плашиш некој да не изгуби нешто (се прашувам само: јас или форумов :p)?
Никад не сум бил озбилен, оноа таму шо пишуваат е само збунити непријатеља :zelen