ПеЌатна грешка.Извинете за офтопик...
буЈна, не буРна.
Позз
Се најдобро, Страглер
ПеЌатна грешка.Извинете за офтопик...
буЈна, не буРна.
Позз
Се најдобро, Страглер
Дa де дa. Ќе се фaлиме, a уште тoлку имa дo крaј.
Знам дека не памтиш, затоа те потсетувам. Баш викаше, абе ќути тој антонио стар е. Не знам зошто така, кога ете млад бил човекот. Само се зезаш и ти цц.Ја не памтам такво нешто да сум рекла не ми вади муабети
Така со еден школски во основно си играа „Мастер Кард“ - ќе го натртеа и со тетратка „ваѓаа пари“.Мислам дека имаше некаде по нетов за ова дека е фејк изглумено. Како и да е, сум бил присутен во една друга ситуација кога поштено сме го „ронеле“ еден другар мрежно на CoD II. Не беше волку екстремно, но типот мораше после тоа да купи нов маус и тастатура.
Моментот со даљинското „брцање“ = please insert your credit card
хахаха леле леле ќе те бива за премиерЗнам дека не памтиш, затоа те потсетувам. Баш викаше, абе ќути тој антонио стар е. Не знам зошто така, кога ете млад бил човекот. Само се зезаш и ти цц.
За ова второво, неќу да ти билдам его или да те величам нешо. али штета би било да напуштиш.Нека „Вишнова хроника“ сепак ви биде првиот избор и на двајцата, @MissChievous . Ако не ви се допадне, јас ветувам дека ќе си одам од форумов!
Лајкот е за твоето второ. Првото - као ме подј**аваш нешто, или се плашиш некој да не изгуби нешто (се прашувам само: јас или форумов )?За ова второво, неќу да ти билдам его или да те величам нешо. али штета би било да напуштиш.
Вишнова ќе ја земам после празников. Ми стигна стипендија.
Никад не сум бил озбилен, оноа таму шо пишуваат е само збунити непријатељаЛајкот е за твоето второ. Првото - као ме подј**аваш нешто, или се плашиш некој да не изгуби нешто (се прашувам само: јас или форумов )?
А оти јас не те знам ко неозбилен? Ааа, да! Веројатно оти пред 5 минути се запознавме.Никад не сум бил озбилен, оноа таму шо пишуваат е само збунити непријатеља
Рецимо...А оти јас не те знам ко неозбилен? Ааа, да! Веројатно оти пред 5 минути се запознавме.