Да, ти ме навлече.
Нублак еден, па кажи шо глеаш сеа и шо имаш изглеано?
Да, ти ме навлече.
КАДЕ?! Отвори ја прикачената датотека 26194
Значи немојте вака површно само да споделувате толку возбудливи информации.
Коста ваљда не знаат дали ќе го соберат цел од што е разлетан со мозокот во триста димензии и ери.Ова ми го соопшти медиум кој комуницирал со некоја паралелна димензија, затоа ми беше некако незгодно да го споделам ама не можев да издржам
Наводно се собирал Дрим Тим за спектакуларна новогодишна забава, не се знаело само дали Коста Бургоф ќе учествува
Коста ваљда не знаат дали ќе го соберат цел од што е разлетан со мозокот во триста димензии и ери.
Али не е проблем, јас за нив во било која димензија ќе отпатувам (се надевам денарите им се со иста вредност ко овде).
Па то Цане да ти шушти на уво на шпански и притоа случајно да те мироса по чело со прамен од џигерицата, па Коста на Букефал качен да пее за Богородица... перверзии. Гулабица е мање битна за женскиов пол. Може тоа ноџето за пача некоја да послужи празнициве.
Раде пилето кај ќе пее вечерва??Коста ваљда не знаат дали ќе го соберат цел од што е разлетан со мозокот во триста димензии и ери.
Али не е проблем, јас за нив во било која димензија ќе отпатувам (се надевам денарите им се со иста вредност ко овде).
Па то Цане да ти шушти на уво на шпански и притоа случајно да те мироса по чело со прамен од џигерицата, па Коста на Букефал качен да пее за Богородица... перверзии. Гулабица е мање битна за женскиов пол. Може тоа ноџето за пача некоја да послужи празнициве.
Раде приватно ми пееше. Цвркотеше... како и да е.Раде пилето кај ќе пее вечерва??
Колку пари му лепеше??Раде приватно ми пееше. Цвркотеше... како и да е.
Многу навлегуваш во приватност.Колку пари му лепеше??
Сега ја будиш мојата бурна фантазија.Многу навлегуваш во приватност.
Колку имав.
Може сме нашле и друг заеднички јазик. #хехе