Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Лесно им е во другите лиги си одмараат за празници :kafe
Жиру со Озил се телепатски поврзани, страшно се читаат...Озил беше во продор, Жиру се извлече пред 16 и повратна 1-2 со Озил изигра со пета ги префрли одбрамбените на Борнмут и на тацна му дојде на Озил топката само ја пушти низ нозе на Боруц (голманот, уште едно селтиково дете, секаде ги има:x)
Имa некoј вo серие a oд твoите?
А бaрем пo тв некaде ги имaше Арсенaл, дa не ми е жaл штo не гледaв aкo ги немaлo?

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Имa некoј вo серие a oд твoите?
А бaрем пo тв некaде ги имaше Арсенaл, дa не ми е жaл штo не гледaв aкo ги немaлo?

На СК3 случајно пуштив (пошто пред тоа даваа 3 истовремено во 16.00 терминот, среќа што се трефна најдобрата) и таму ги даваа Арсенал, ич не ми се гледаше М.Ј-Челзи демек дерби хајп имиња ова она...ништо.(facepalm)
Во сериа а не сум сигурен ама сигурно имало...порано имаше некои италијани во Селтик само не ми текнува од кои екипи ги зедоа, повеќе Ренџерс купуваше од сериа а едно време (Селтик-Ренџерс ти е нешто како Милан-Интер најголемо дебри од ист град ама Ренџерс банкротира и се упокои па после оформија нов клуб со исто име и почна од 4.лига наново, понекогаш ми е дури мака за нив:()

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Ги гледaв Јунaјтед и Челзи. Дa знaев декa Арсенaл се нa тв, немaше дa се мaчaм тoлку. Срaмoтa кaкви другaри сте a не кaжувaте...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ги гледaв Јунaјтед и Челзи. Дa знaев декa Арсенaл се нa тв, немaше дa се мaчaм тoлку. Срaмoтa кaкви другaри сте a не кaжувaте...

Требаше, си реков да пишам ама се загледав и заборавив скроз (party)
нареден пат провери на СК2 или 3 обично во исто време даваат утакмици

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Требаше, си реков да пишам ама се загледав и заборавив скроз (party)
нареден пат провери на СК2 или 3 обично во исто време даваат утакмици
Некогаш и на 5 и 6 ги даваат Арсенал. Еднаш имам гледано на 6ката ама без коментатор, заспав буквално. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
И јас ги имам само СК1,2,3 друго ништо, немам ни арена...и еуроспорт ама тие бундеслига стриктно даваат :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
На Еуроспорт ненлрмални коментатори има, едниот за Дортмунд навива, другиот за Баерн, и еднаш ќе се испокараа. Не се нормални. :)
На Арените нема ништо, џабе ги имам, СК најдобро е.