Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Јунајтед знаеш како играа? Не знам ни јас, @Struggler ќе ни каже повеќе. :rofl
Челзи како и секогаш, треба да се направат пари на овие два тима додека трае ова лудилово.
За Лестер бев сигурен дека ќе кикснат, е сега дали ќе почнат да губат не знам, ама дека ги стигна уморот, ги стигна. :)

Ќе видам на хајлајтс, сигурно многу јако изиграле (party)
Тотнем ќути си дупи си, растура :pusi

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Не се задевај :p

Инаку, шта речи више... многу слаП фудбал од страна на Јунајтед, дали го саботираа тренерот или што, не знам. Само едно знам, дека овие играчи можат повеќе, дури и без тренер да беа, да тренираа сами, па че изиграа подобро од ова што беше играно.

Од ова може да заклучиме, дека тренерот ја ебава цела игра со неговиот избор на играчи и како секундарна и многу битна работа, неговата ебана филоСофија.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не се задевај :p

Инаку, шта речи више... многу слаП фудбал од страна на Јунајтед, дали го саботираа тренерот или што, не знам. Само едно знам, дека овие играчи можат повеќе, дури и без тренер да беа, да тренираа сами, па че изиграа подобро од ова што беше играно.

Од ова може да заклучиме, дека тренерот ја ебава цела игра со неговиот избор на играчи и како секундарна и многу битна работа, неговата ебана филоСофија.
Сериозно, не знам дали стварно ме сфаќаш дека провоцирам ама еве за секој случај да си знаеш дека се зезам. :)
Што се однесува на играта, за никаде беше и не вредеше да се троши време. Првиот примен гол беше за самоубиство, вториот веќе беше еврогол, немаше одбрана тука. Останатите 60 минути беа играње како првачиња. Сега ќе ви дојде Мурињо кај и да е. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler