Serie A & Coppa Italia, 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Аха. Милан ти е иста Рома што ја опиша ти погоре. Може на гости да ги победи Наполи со 0:3, ама да изгуби дома од Карпи, или седум кола по ред да вади нерешено. Наполи и Интер се најсигурни, друго се е невозможно да го погодиш.
Јас Милан некогаш навивачки ги играм ама некогаш стварно мислам дека ќе растурат. Да се надеваме дека ќе влезат во добра серија, имаш право слични се како Рома ама според мене повеќе шанси за победа против фаворити има Милан отколку Рома.
Еве Лацио поведе. (party)

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Јас мислам Алтаир го цитирам :eek
Верона, Удинезе, Болоња, Киево, сите исти се. Колку поинтересни тимови имаше што се бореа, беа заприметливи и заминале од прва лига.
Пример Катаниа или Парма.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас мислам Алтаир го цитирам :eek
Верона, Удинезе, Болоња, Киево, сите исти се. Колку поинтересни тимови имаше што се бореа, беа заприметливи и заминале од прва лига.
Пример Катаниа или Парма.
Дека само јас и ти тука и сега се изненади. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ајдее 2 црвени за 5 минути. Еден на Интер друг на Лацио. Тој па од Интер ама му влезе како нинџа. Коментаторов вика требало да тренира кикбокс. :rofl

• Ми се допаѓа
Реакции: Io Sono

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас гледам се и сешто. Се што е спорт можам да гледам. Да има тема за Украинска лига и таму ќе пишувам. Сега моментално најмногу има во темата за ПЛ, гужва е таму. Тука не толку ама може да се направи, вака кога некој како Интер ќе изгуби, или на пример кога треба да кажам дека има местенки. :rofl