Мора да губи Интер за да биде одличен денот.Интер-Лацио 0:1
Мора да губи Интер за да биде одличен денот.Интер-Лацио 0:1
Таман си е сеМора да губи Интер за да биде одличен денот.
Аа не, сега сум сигурен верувај. Ги играв 1, сигурно губат Интер, бидејќи ги имав и Торино и тие изгубија. Така да баксузот продолжува, Интер губи.Таман си е се
Ама ќе израмнат тие и ќе победат, нема шанса да имам толку среќа цел ден.
Цело коло јас го утнав. За Палермо сигурна бев дека Сампдорија ќе ја победат. Торино исто мислев ќе победат. Милан мислев ќе се мачат ептен и дека ќе биде 0-2 гола, а испаднаа 6...Аа не, сега сум сигурен верувај. Ги играв 1, сигурно губат Интер, бидејќи ги имав и Торино и тие изгубија. Така да баксузот продолжува, Интер губи.
Нормално иначе ќе леташе како врапче. Сега ќе се радува и ако победат против некои дечиња. Ама мислам дека купот ако го освојат ќе остане подолго и ќе му простат тоа што губеше од инвалиди.Цело коло јас го утнав. За Палермо сигурна бев дека Сампдорија ќе ја победат. Торино исто мислев ќе победат. Милан мислев ќе се мачат ептен и дека ќе биде 0-2 гола, а испаднаа 6...
Го виде Михајлович колку се израдува? Дури и клоца му удри на тој до него од среќа. На почеток кога дојде фраер се правеше, рамнодушен и на порази и на победи, сега и над овие бедотииве победата го прерадува.
Шанса немаат во купот против Јувентус или Наполи. Барем финалисти да бидат да искористат нешто.Нормално иначе ќе леташе како врапче. Сега ќе се радува и ако победат против некои дечиња. Ама мислам дека купот ако го освојат ќе остане подолго и ќе му простат тоа што губеше од инвалиди.
Торино скапаници, само нив ги утнав. За Милан и јас се мислев, ама си реков штом се мислиш не ја играј.
Торес? Јас го заборавив него не па да го гледам.Шанса немаат во купот против Јувентус или Наполи. Барем финалисти да бидат да искористат нешто.
Торес не си го гледаш сега?
Колку си го сакаше лани ми текнува.Торес? Јас го заборавив него не па да го гледам.
Ќе гледаме ПЛ и како Ливерпул победува.Колку си го сакаше лани ми текнува.
Што ќе правиме сега до 6ти Јануари?
Ќе гледаме ПЛ и како Ливерпул победува.