Serie A & Coppa Italia, 2015/16

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
:rofl
Доста те молам прекини толку да ме смееш.
Ќе го гледаме Арсенал.

И Жиру :zelen
Псс Жиру. Не знам што има убаво кај него. :)
Арсенал нема да победува, што ќе го гледам. Ова победува има обратно значење. :)
Еве иначе Интер израмни. :(

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Псс Жиру. Не знам што има убаво кај него. :)
Арсенал нема да победува, што ќе го гледам. Ова победува има обратно значење. :)
Еве иначе Интер израмни. :(
Аман бе. Како Јувентус се направија и овие Интер. Не знаат да изгубат.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Аман бе. Како Јувентус се направија и овие Интер. Не знаат да изгубат.
Тоа е чудно. Лани губеа од кој стигнат а сега види ги. Јас мислам дека местат овие, исто како Јуве.
Па прееска мислиш не беше местена Торино? Псс и тоа како беше ама ај. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Тоа е чудно. Лани губеа од кој стигнат а сега види ги. Јас мислам дека местат овие, исто како Јуве.
Па прееска мислиш не беше местена Торино? Псс и тоа како беше ама ај. :)
Почна ти со местенките. :rolleyes:
Си можат, знаат, си победуваат. На Јувентус иначе ова им беше осма победа во низа (worried)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Почна ти со местенките. :rolleyes:
Си можат, знаат, си победуваат. На Јувентус иначе ова им беше осма победа во низа (worried)
Е ајде де, кој победува 8 во низа? Тој што мести. :)
Се зафркавам знаеш, влегоа во добра форма тие скапаните. Уште Милан да влезат и таман. Иначе се си мислам дека нема да е шампион некој што сите очекуваат. На пример еве сите мислат или Интер или Јуве, јас мислам некој друг, Наполи на пример. :)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Е ајде де, кој победува 8 во низа? Тој што мести. :)
Се зафркавам знаеш, влегоа во добра форма тие скапаните. Уште Милан да влезат и таман. Иначе се си мислам дека нема да е шампион некој што сите очекуваат. На пример еве сите мислат или Интер или Јуве, јас мислам некој друг, Наполи на пример. :)
Јас сакам да биде Фиорентина ако веќе Милан ги изгуби сите шанси. А Наполи да го освои купот, ако исто и таму Милан зезне нешто, а ќе зезне.
Рома се за никаде, се од нив може да очекуваш. Најстабилна четворка моментално е Интер, Наполи, Фиорентина и Јувентус.
И милан со две победи во низа :rofl

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас сакам да биде Фиорентина ако веќе Милан ги изгуби сите шанси. А Наполи да го освои купот, ако исто и таму Милан зезне нешто, а ќе зезне.
Рома се за никаде, се од нив може да очекуваш. Најстабилна четворка моментално е Интер, Наполи, Фиорентина и Јувентус.
И милан со две победи во низа :rofl
Имаш право, остави што се зезам јас. Прееска Наполи супер играа, исто еве и овие Интер не се лоши. Фиорентина не сум ги гледал откако ме паѓаа повеќе пати, си реков доста ви е не ве гледам повеќе. :)
Рома се лудаци, нив може да ги победи секој ама и никој. Кога станува збор за кладилница, од Рома бегам како од ѓавол.
Милан не изгубил шанси за купот не зезај, знам дека јаки се Наполи и Јуве ама се е можно со ваква игра како денес и мотивација јака.

• Ми се допаѓа
Реакции: Хоуп*

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Имаш право, остави што се зезам јас. Прееска Наполи супер играа, исто еве и овие Интер не се лоши. Фиорентина не сум ги гледал откако ме паѓаа повеќе пати, си реков доста ви е не ве гледам повеќе. :)
Рома се лудаци, нив може да ги победи секој ама и никој. Кога станува збор за кладилница, од Рома бегам како од ѓавол.
Милан не изгубил шанси за купот не зезај, знам дека јаки се Наполи и Јуве ама се е можно со ваква игра како денес и мотивација јака.
Аха. Милан ти е иста Рома што ја опиша ти погоре. Може на гости да ги победи Наполи со 0:3, ама да изгуби дома од Карпи, или седум кола по ред да вади нерешено. Наполи и Интер се најсигурни, друго се е невозможно да го погодиш.