Псс Жиру. Не знам што има убаво кај него.
Доста те молам прекини толку да ме смееш.
Ќе го гледаме Арсенал.
И Жиру
Арсенал нема да победува, што ќе го гледам. Ова победува има обратно значење.
Еве иначе Интер израмни.
Псс Жиру. Не знам што има убаво кај него.
Доста те молам прекини толку да ме смееш.
Ќе го гледаме Арсенал.
И Жиру
Аман бе. Како Јувентус се направија и овие Интер. Не знаат да изгубат.Псс Жиру. Не знам што има убаво кај него.
Арсенал нема да победува, што ќе го гледам. Ова победува има обратно значење.
Еве иначе Интер израмни.
Тоа е чудно. Лани губеа од кој стигнат а сега види ги. Јас мислам дека местат овие, исто како Јуве.Аман бе. Како Јувентус се направија и овие Интер. Не знаат да изгубат.
Почна ти со местенките.Тоа е чудно. Лани губеа од кој стигнат а сега види ги. Јас мислам дека местат овие, исто како Јуве.
Па прееска мислиш не беше местена Торино? Псс и тоа како беше ама ај.
Е ајде де, кој победува 8 во низа? Тој што мести.Почна ти со местенките.
Си можат, знаат, си победуваат. На Јувентус иначе ова им беше осма победа во низа
Јас сакам да биде Фиорентина ако веќе Милан ги изгуби сите шанси. А Наполи да го освои купот, ако исто и таму Милан зезне нешто, а ќе зезне.Е ајде де, кој победува 8 во низа? Тој што мести.
Се зафркавам знаеш, влегоа во добра форма тие скапаните. Уште Милан да влезат и таман. Иначе се си мислам дека нема да е шампион некој што сите очекуваат. На пример еве сите мислат или Интер или Јуве, јас мислам некој друг, Наполи на пример.
Имаш право, остави што се зезам јас. Прееска Наполи супер играа, исто еве и овие Интер не се лоши. Фиорентина не сум ги гледал откако ме паѓаа повеќе пати, си реков доста ви е не ве гледам повеќе.Јас сакам да биде Фиорентина ако веќе Милан ги изгуби сите шанси. А Наполи да го освои купот, ако исто и таму Милан зезне нешто, а ќе зезне.
Рома се за никаде, се од нив може да очекуваш. Најстабилна четворка моментално е Интер, Наполи, Фиорентина и Јувентус.
И милан со две победи во низа
Аха. Милан ти е иста Рома што ја опиша ти погоре. Може на гости да ги победи Наполи со 0:3, ама да изгуби дома од Карпи, или седум кола по ред да вади нерешено. Наполи и Интер се најсигурни, друго се е невозможно да го погодиш.Имаш право, остави што се зезам јас. Прееска Наполи супер играа, исто еве и овие Интер не се лоши. Фиорентина не сум ги гледал откако ме паѓаа повеќе пати, си реков доста ви е не ве гледам повеќе.
Рома се лудаци, нив може да ги победи секој ама и никој. Кога станува збор за кладилница, од Рома бегам како од ѓавол.
Милан не изгубил шанси за купот не зезај, знам дека јаки се Наполи и Јуве ама се е можно со ваква игра како денес и мотивација јака.
Од кај ти текна на Верона сега?Верона е лесно да предвидиш дека нема да победат За дупла шанса колку коефициенти имаат, 0,50?