Што ако не ги изгледал сите. На Кајгана пишале.@The Tramp
Усогласени 2 мислења за филмови, а само тие од старите филмови си ги изгледал. И носиш заклучоци по основ на изгледани два филма, кои за најголема иронија па, ептен ти се допаднале....
Што ако не ги изгледал сите. На Кајгана пишале.@The Tramp
Усогласени 2 мислења за филмови, а само тие од старите филмови си ги изгледал. И носиш заклучоци по основ на изгледани два филма, кои за најголема иронија па, ептен ти се допаднале....
Аха, си ги видел ти последните минути од Маратонците го трчаат почесниот круг па вака што викаш?Стар ворс е фантазија, да не речам детска работа. Симпатична ама детска. Блејд Ранер е филм за возрасни, сериозна дистопија, сценариото е базирано на книга од Филип Дик. Се работи за феноменален филм. Последните 15 минути се едни од најдобрите евер во било кој филм, морници ме фаќаат само коа ќе се сетам колку тоа е добро склопено.
А од Тетовирање?Аха, си ги видел ти последните минути од Маратонците го трчаат почесниот круг па вака што викаш?
Тоа е веќе блиску до совршенство.А од Тетовирање?
Балканот во тоа време лепешки јаделе уште...
На Балканот сеуште не знаат што е тоа филм.
Just saying!
И штo aкo? Кaжи ми ти мене дoбaр мaкедoнски филм oд 2000 нaвaкa, a не штo нaпрaвиле Мaнaки.
Just saying!
Браќата Манаки (со кои се познавале мои претци, да се пофалам) купиле камера од Франција и снимале филмови 17 години после првата снимка на Ле Принс што е секако фино и лепо, но тоа не значи многу, може и некој лик од Занзибар да купел камера во париз и да снимал, ствар е што во Франција се измислени и изградени сите тие играчки.
Момци, вие рековте дека на Балканот лепешки јаделе во почетокот на 20 век, не знаеле ни како изгледа камера, а јас само ве демантирав. Чуму hard feelings?И штo aкo? Кaжи ми ти мене дoбaр мaкедoнски филм oд 2000 нaвaкa, a не штo нaпрaвиле Мaнaки.
Дефинирај „добар”, па ќе зборуваме.И штo aкo? Кaжи ми ти мене дoбaр мaкедoнски филм oд 2000 нaвaкa, a не штo нaпрaвиле Мaнaки.
Момци, вие рековте дека на Балканот лепешки јаделе во почетокот на 20 век, не знаеле ни како изгледа камера, а јас само ве демантирав. Чуму hard feelings?