Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Страшно лоша форма на Јунајтед и страшно лош егзибиционер на клупа. А воедно и филозоф.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Страшно лоша форма на Јунајтед и страшно лош егзибиционер на клупа. А воедно и филозоф.

Лани и не беше толку лош ама оваа сезона е далеку полош од Мојс барем играта како игра, за око :x

btw...

http://www.dailyrecord.co.uk/sport/football/football-news/davie-moyes-kills-celtic-rumours-6933179

:place

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Им поништија гол на Ливерпул, штета. Ама баш па и не заслужија да добијат бодови, некако ко да се опуштија после утакмицата со Сотон.
Инаку реакциите на Клоп кога промашуваа ми беа најзакон, пукнав од смеа да си ибе векот. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ќе беше јако голче тоа од морено ама тоа е... ова коло ептен се погоди за лестер и арсенал, сите други изгубија бодови...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Добро Клоп, вака веќе не. Не е ова Дортмунд па да ораат по терен играчите, овие се мрзи не им се трча. Цела утакмица Ајб игра, а на клупа дреме Стариџ. Беше повреден да, ама полека се враќа во форма, мора повеќе да игра а не Ајб лудакот. Кој е па тој Ајб, дај го таму во Франција некаде, тие ги собираат таквите како него.
Голот беше чист иначе, не заслужи Ливерпул победа да, ама голот си беше чист. Лоша одлука на Клоп со експериментов, најмногу Арсенал и Лестер си добија од ова коло.
Њукасл па секогаш се мотивирале против фаворитиве, ништо чудно да си ги плеснат и другиве.

Последна промена:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Овие Челзи иначе се тешки ретардоси. Нема смисла ни да ги зафркавам повеќе, греота е тимот годинава, нека си ги таму на дното, дај боже да испаднат од лига. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да си го тепавме Њукасл сега со победа утре ќе се доближевме на првиот, ама тоа е. Утре мора победа. Па да чекаме кикс на првиве што не ми се верува ама ај. :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Оти не ти се верува? Следно коло Арсенал игра со Сити, ова коло Лестер игра со Челси па следното со Евертон у гости. За Јануари Сити имаат некако најлесен распоред. Арсенал играат со Ливерпул, со Челзи, Саутемптон, Борнмут и ако не се вратат повредените ќе имаат проблеми да се задржат горе.