Премиер Лига, Чемпионшип, ФА и Лига Куп 2015/16

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Убаво почнаа, ама ете не одиграа понатаму како што треба. Плот-твист Борнмаут ќе бидат новиот Лестер :D Последни во јануари, први во ноември :D

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Вечерва Саутемптон-Ливерпул 20.45 по стримови, 1/4 ф. од ЛК, вчера гледам во 1/2 ф. се пласирале М.Сити, Евертон и Стоук.
Колку би било јако финале Ливерпул-Евертон на Вембли, Ливерпул нема освоено ништо 4-та сезона а Евертон 20-та (party) тоа би било јака ствар :kafeсамо што и Пелегрини е запнат да го освои, добро би било да паднат со Ливерпул во 1/2ф.:zelen (нормално, не му е капата скроена на Саутемптон уште)

• Ми се допаѓа
Реакции: existence and Altaïr

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Јас разбирам дека Клоп е меѓу омилените ликови моментално во ФА, ама не е ферски вака да им се допушта пред милионска публика. Не знам што гледа судијата ама ги одра Саутемптон. Не е дека примаат голови поради судијата, рака на срце Ливерпул поштено си ги дадоа, ама им прекинуваат акции за без врска. Пример можеше да им даде предност барем два пати кога после фаул топката беше кај нив и беа во полу-контра ама не! ги врати на почеток. Кога изведуваа слободен од убава позиција им дозволи на двајца од Ливерпул да си стојат на неизмерена оддалеченост иако реагираа изведувачите, им прекина убава акција оти падна Морено затоа што го заградија па топката нормално вратена кај голман.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас разбирам дека Клоп е меѓу омилените ликови моментално во ФА, ама не е ферски вака да им се допушта пред милионска публика. Не знам што гледа судијата ама ги одра Саутемптон. Не е дека примаат голови поради судијата, рака на срце Ливерпул поштено си ги дадоа, ама им прекинуваат акции за без врска. Пример можеше да им даде предност барем два пати кога после фаул топката беше кај нив и беа во полу-контра ама не! ги врати на почеток. Кога изведуваа слободен од убава позиција им дозволи на двајца од Ливерпул да си стојат на неизмерена оддалеченост иако реагираа изведувачите, им прекина убава акција оти падна Морено затоа што го заградија па топката нормално вратена кај голман.
Изведувачите сами се зафркнаа, Ален тргна кога веќе ја изведе тој. :)

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Штета ја фатив тек од 50-та минута некаде ама сепак видов три гола и тоа јаки голови. Ван Дајк (facepalm) има потенцијал за врвен централен ама никаква константност, една утакмица спречува све па дури и во напад е закана, наредна се позиционира како играч на ФК Нижополе.
Маџарот голман не беше лош, јака акција на Ориги кога даде Ајб гол.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Евертон - Сити и Ливерпул - Стоук. :)
Финале градското дерби нека е. Јако би било тоа. :)
Штета ја фатив тек од 50-та минута некаде ама сепак видов три гола и тоа јаки голови. Ван Дајк (facepalm) има потенцијал за врвен централен ама никаква константност, една утакмица спречува све па дури и во напад е закана, наредна се позиционира како играч на ФК Нижополе.
Маџарот голман не беше лош, јака акција на Ориги кога даде Ајб гол.
Многу подобар беше вториот гол и асистенцијата на Џан. Ептен добар гол беше тоа. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Евертон - Сити и Ливерпул - Стоук. :)
Финале градското дерби нека е. Јако би било тоа. :)

Многу подобар беше вториот гол и асистенцијата на Џан. Ептен добар гол беше тоа. :)

Штета ќе беше подобро да играше Ливерпул со Сити, ќе ги паљеше со бенѕин, последниот пат кога освоија со далглиш ги елиминираа сити во 1/2ф.
Евертон којзнае дали ќе има сила за такво нешто, сепак се две утакмици во полуфинале.
Се гледа дека Клоп беше она што му требаше на Ливерпул се гледа по фаците коа ќе дадат гол, знае да се постави и да ги мотивира оној морено беше ужас сеа трча како коњ и се труди, дури и ловрен се прибрал нешто :zelen
Плус не калкулира многу очигледно дека ќе оди на 4 фронта (ПЛ,ФА,ЛК и ЛЕ) освен повреди ако не го заебат (што има шанса да се деси поради распоред) сигурно освојува барем еден трофеј што за прва сезона би било одлично.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr