Богами, замислувам. Буквално, пред 2 недели бев таму. Шетав навечер во границите на Лувр и околината. Ептен ми е creepy ситуацијава. Очигледно, никаде и никогаш не си сигурен во светов.
Зошто користиш наводници наместо запирки?Прочитав дека некој не ја сваќал темава.. епа еве вака да појаснам не секоја жена може да забремени од прв пат или по природен пат ,, така да оваа тема служи за да се споделат искуства ,,,(Нормално на тие што виделе мака дур забремениле ) или се трудат да забременат.. Низ се што поминале ,, мислења за гинеколозите кај што одат,, што терапии примале,, па може ќе ни помогне нивното искуство во понатамшната борба
Запирки се , повеќе една до друга !!Зошто користиш наводници наместо запирки?
Е оти запирки повеќе од една? Ајде за точки повеќе од една - нормално е, мада ја претеруваме сите со нивна употреба. Ама запирки повеќе од една? :SЗапирки се , повеќе една до друга !!
Ми дојде така да ги напишам , Треба да имам повод некој за да напишам повеќе запирки една до друга ?Е оти запирки повеќе од една? Ајде за точки повеќе од една - нормално е, мада ја претеруваме сите со нивна употреба. Ама запирки повеќе од една? :S
Што би означувале тие?
Ам... не е повод проблемот туку интерпретацијата. Кога некој пишал нешто и ставил запирка знаеш како да го интерпретираш во главата мислењето, ама кога некој става две три запирки како се интерпретира тоа?Ми дојде така да ги напишам , Треба да имам повод некој за да напишам повеќе запирки една до друга ?
Моето ставање на запирките беше затоа што пишував на брзина , и не сум ни заприметила колку запирки сум ставила.Ам... не е повод проблемот туку интерпретацијата. Кога некој пишал нешто и ставил запирка знаеш како да го интерпретираш во главата мислењето, ама кога нкој става две три запирки како се интерпретира тоа?