Чет муабети (ти реков-ми рече)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Епа така кажи бе чупе : ) Тоа е поразумен одговор од „Треба ли некој повод?“.
Не распнуваме поради интерпункција ама почитко е кога се користи правилно и не доаѓа до забуни:)

Ranta

Истакнат Член
22 октомври 2015
73
27
118
Добра прилика не се чека, се ствара. Исто и со теми.
Ако мислите дека тема не чини, не учествувајте во истата, туку отворете некоја што ќе е поучна и од која сите ќе имаме корист и дискусија. Во спротивно, не сте ништо поразлични од страните за кои викате дека пишуваат само за да се направат паметни.
Еве имаш убава, нова тема за плодови со аномалии, купишта стари и квалитетни теми... пребарај и вклучи се во нив. Не одма „мене не ми чини, ќе си одам“ карта. Па... никој не може да ве задржи со сила, искрено... ниту па со одење по ќеф.

Кој знае да издржи дискусија и да расправа ставови без притоа да оди во лични навреди при недостиг на аргументи - повелете.
Нема што да се расправа дали и колку е (не)потребна една тема. Самата дискусија тоа ќе покаже.
Почнете со темата, оф топици ќе бидат бришани. Имате чет-муабети за нив.
ова е најинтелигентното нешто шо сум го прочитал на форумов.. фала ти шо ми ги отвори очите

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
ова е најинтелигентното нешто шо сум го прочитал на форумов.. фала ти шо ми ги отвори очите
Друже, нема потреба од иронија и сарказам.
Ако имаш некое искуство да споделиш, слободно можеш да отвориш тема или да постираш во веќе постоечка.
Оваа си има цел за дебата чии правила од старт се универзално утврдени. Ако има препукувања, секако дека ќе зачистиме.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Отвори ја прикачената датотека 25954

Иако пишува на целиот асортиман, 20% попуст се однесува само на изданијата на Икона, додека се останато (језда и тоа се прашувам што значи) има 10%. Јбг, подобро него ли ништо.
Aм убаво пишува, попуст до -20% на целиот асортиман. Нешто може и 3% попуст да има и пак е опфатено : ) Битно максимум попуст е 20%.
Ова ме потсети на една тезга што ја здогледав, пишуваше:
Се` по 50 ден.
и други цени

• Ми се допаѓа
Реакции: MissChievous

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Ако имаш некое искуство да споделиш, слободно можеш да отвориш тема или да постираш во веќе постоечка.
Оваа си има цел за дебата чии правила од старт се универзално утврдени. Ако има препукувања, секако дека ќе зачистиме.

Не можев да не пишам!!
Мувата на κапата си ја виде неκој па κе ја бρκа.. Се пρонајде неκаκо.
Ти и уште двајца тρојца овде на фоρумов, κолκу и да не ве интеρесиρа една тема влегувате и ρазоρувате.. Лучно мислење!
Уште κо дојдов на фоρумов де со κоментаρи де со отвоρена тема.. Моρа бе ли да се исκоментиρа? Аκо толκу те интеρесиρа што ,,глупости,, пишале во темата влези само, пρочитај и излези .. А не овде κаκо да сте вие основачи на фоρумов и κаκо да моρа да κоментиρате на сеκоја тема..
Само што јас на вρеме сκонтав овде што се дешава. А деκа ми смета не ми смета веќе ама гледам на 90% од фоρумџииве им смета. Позз ; )

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Не можев да не пишам!!
Мувата на κапата си ја виде неκој па κе ја бρκа.. Се пρонајде неκаκо.
Ти и уште двајца тρојца овде на фоρумов, κолκу и да не ве интеρесиρа една тема влегувате и ρазоρувате.. Лучно мислење!
Уште κо дојдов на фоρумов де со κоментаρи де со отвоρена тема.. Моρа бе ли да се исκоментиρа? Аκо толκу те интеρесиρа што ,,глупости,, пишале во темата влези само, пρочитај и излези .. А не овде κаκо да сте вие основачи на фоρумов и κаκо да моρа да κоментиρате на сеκоја тема..
Само што јас на вρеме сκонтав овде што се дешава. А деκа ми смета не ми смета веќе ама гледам на 90% од фоρумџииве им смета. Позз ; )
badass.jpg

Изглеа не се разбираме....

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Ја па сеа твоево го читам. I don't think he was being sarcastic. Fella enjoys reading some deep thoughts. :D
И прибери се малце, не се понашај ко да си тука од самите почетоци на форумов. :^)

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Ја па сеа твоево го читам. I don't think he was being sarcastic. Fella enjoys reading some deep thoughts. :D
И прибери се малце, не се понашај ко да си тука од самите почетоци на форумов. :^)
Брао брао ме зајеба сеа... Ја те бранам од овие „новајлииве“ ти мене нож у грП. Ако ако, после ГоспоТ ќе ти суди! :(