Дупли јузерАбе океј тоа глас, стас, мас не знам што. Муабетот ми е што те инспирирала да направиш?
Слушај ти ваму...се дупли јузери ти се во глава, пак на мене ке ми ги припишеш..бери паметДупли јузер
Тој што си ја има мувата на капа прв ме цитираСлушај ти ваму...се дупли јузери ти се во глава, пак на мене ке ми ги припишеш..бери памет
Абе јас уплав имам, а се појави некој знам дека за мене ке го закачите:Чекајте бе другари. Јас прашав нешто и чекам одговор. За дупли јузер ве молам без докази не обвинувајте.
Како што ја згреши изреката така и мене ме утна и немој по втор пат да ти се случиТој што си ја има мувата на капа прв ме цитира
- Црнобела изрека
А дека ти е таа куропушачката..упсс..пуропушачката...го избркавте девојчетосо вашите обвиненијаЧекајте бе другари. Јас прашав нешто и чекам одговор. За дупли јузер ве молам без докази не обвинувајте.
Сρце мое! Зошто се мачиш уште. Отρпни веќе. Знаеш κој е κρугот, знаеш се κаκо κе се одвива. Знаеш деκа κе си исплуκана паκ..Абе јас уплав имам, а се појави некој знам дека за мене ке го закачите: