Сакам да кажам/Сакам да прашам

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Не си градски фраер ако не се паркираш до зграда у 4 сабајле и не пушташ гласна музика до кај 6 најмалку. Следен пат ќе пробам да заангажирам унутрашњи органи, а ако не делуваат они ваљда цреп врз шофершајбна од седми спрат ќе биде доволно.
Да живее демократијата!

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ич не сакам фалбаџии, поготово онакви кои унапред се фалат за нешто, а ретко кога прават нешто. "Јас ќе направам ова", "Ќе направам она", "Онаму ќе отидам", "Ова ќе видам", дрн, дрн, јариња. Направи го тоа што си го наумил или посакал, па потоа евентуално пофали се. А не, јак на збор, слаб на дело. Само колку да се каже нешто, да се изглуми силен/паметен, а после тоа, никому ништо.

Последна промена:

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Пошто темава е фреквентно посетувана, децо, чисто да ве известам дека листата на модератори е ажурирана.
Тргнати се неактивните, а некои од старите се распоредени на нови позиции.
Разгледајте си за во иднина да знаете кому да се обратите ако ви треба нешто од тој подфорум. :)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Кога ќе видам некоја вест за тоа како Македонија е на 12 то место во Светот или 6 то во Европа спред некаков си таму бизнис систем си мислам дека живеам во Дизниленд. Дури и тие пореални се.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Кога ќе видам некоја вест за тоа како Македонија е на 12 то место во Светот или 6 то во Европа спред некаков си таму бизнис систем си мислам дека живеам во Дизниленд. Дури и тие пореални се.
Ало Докторе, Купи куќа - Купи стан, Мој Термин, Компјутер за секое дете... да набројувам ли уште какви сѐ проекти има остварено Македонија?
:kafe

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ало Докторе, Купи куќа - Купи стан, Мој Термин, Компјутер за секое дете... да набројувам ли уште какви сѐ проекти има остварено Македонија?
Тоа ало докторе најдобро им е. Им се јавуваш и ти викаат: -Па што да ти правам јас ние за тоа ли сме одете си кај матичниот. :D

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Немора да набројуваш повеќе, проективе ги знаеме од оваа влада, но ме интересира дали ке можеш да ми наброиш барем два проекти од претходната власт!!??/

Тоа ало докторе најдобро им е. Им се јавуваш и ти викаат: -Па што да ти правам јас ние за тоа ли сме одете си кај матичниот. :D
Ита Ита...дали си сигурна дека ти си се јавила на точен број!??

• Ми се допаѓа
Реакции: corki

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Немора да набројуваш повеќе, проективе ги знаеме од оваа влада, но ме интересира дали ке можеш да ми наброиш барем два проекти од претходната власт!!??/
Што да набројам, кога се смени власта јас бев 7-мо одд. Не очекуваш веројатно да ме занима политика од таа возраст. Инаку сум кажал многу пати еве ќе повторам, за мене секој кој што стапнал во собрание на РМ е исто говно недостоен за почит и директно одговорен за ситуацијата во која се наоѓаме.

• Ми се допаѓа
Реакции: escape