Тоа е така направено од платформата и ако го промениш рачно може да направиш мал милион проблеми. А и не е толку практично drop-down мени за таква опција, имаш теми од 1000+ страни и во паѓачко мени ќе ти зафати три екрани. Ако сакаш некоја одредена страна можеш да го промениш горе во полето за пишување адресаДали има можност на одредена тема, изборот на страна да биде со паѓачко мени,наместо со еден клик да се поместуваат пет страни?
forum.crnobelo.com/threads/Пример-тема/page-<<број на страната што ја бараш>>
Ако некој ме тагне, сакам да знам кој ме тагнал а несамо дека има ново мислење, можеби нени сакам тоа да го прочитамA? Што да се стави како нова тема? Не сум видел ова воопшто.
За таговите имам најмалку пет пати пишано како работат.
Ако во некоја тема која ја надгледуваш ги имаш прочитано сите мислења и некој напише ново мислење во кое те тагнал ќе ти стигне известување само за ново мислење. Ако некој те тагне во тема која ја надгледуваш ама не си ги прочитал сите мислења (пр. си игнорирал некое известување за ново мислење од таа тема) ќе ти стигне известување дека некој те тагнал. Ако некој те тагне во тема која не ја надгледуваш ќе ти стигне известување дека некој те тагнал.
Тоа пожали им се на тие што ја правеле платформата за форумотАко некој ме тагне, сакам да знам кој ме тагнал а несамо дека има ново мислење, можеби нени сакам тоа да го прочитам