Сакам да кажам/Сакам да прашам

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ти па до вчера кога коментиравме за икс фактор другар ме праеше, а сега за една партнерка сите лоши ги браниш :D
Oti kopira statusi i odma los?
Nemora da znaci.

Drugo sakav da kazam.
Da sonuvas po nevozmoznoto,istovremeno i da uzivas vo istoto,toa samo ti krade od vremeto,ti gi "razboluva" cuvstvata,ti ja poremetuva realnosta.
Razbudi se i uzivaj vo toa sto si.
Stremi se kon ona sto sakas da bides,no veruvaj vo dela i rezultati.

Koga togas vo zivotot se sopnuvame na se ona sto sme velele "Jas ova nikogas,ona nemozam da zamislam,Ova mi se cini nikogas nema da sakam a uste pomalku napravam" .I dosta slicni raboti za koi ne sme mozele da zamislime na svoja koza i vo svoja blizina.

• Ми се допаѓа
Реакции: Luckky and Prashina

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Nemam kirilica na telefonot,a od kompjuter nemozam da vlezam od zaboraveni lozinki.
Resenie?
Ако имаш андроид телефон можеш да инсталираш ова или ова и да ги наместиш со кирилица. Преместувањето од кирилица на латиница и обратно е со едно копче, полесно амин. :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ако имаш андроид телефон можеш да инсталираш ова или ова и да ги наместиш со кирилица. Преместувањето од кирилица на латиница и обратно е со едно копче, полесно амин. :)
Imam porobano ova lesnovo da go instaliram i nema dovolno memorija.
Znam deka krsam pravila i zatoa retko pisuvam.
I mene mi e poubavo za oko koga citam kirilica.
Ima i polesni resenija,amin.

Svetiot Duh

Активен Член
15 август 2015
80
120
43
127.0.0.1
Си одам од чаршија накај дома дожд истура, сите со коли јас пешадија си одам мокар како глушец :D утоп од глава до пети, подобар филинг нема....

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
Фејсбук/хјуман/лепотици хејт парт 1323:
Не знам дали има уште некој, али хистерична смеа ме фаќа кога ќе видам некоја лепотица исфотошопирана кај што ја објавува истава слика по 100ти пат, па со некои длабоки цитати од филозоф кој да знае кај му се употребува мудроста в гроб вртлози ќе прави. Па имаш припаѓање демек tough love, демек јас сум уникатна, јас сум ладнокрвна оти ти таква ме направи... Циркузи. Една Сократ го имаше цитирано на слика кај што и се познава се`.

Или пак објавување на некои статии со срцепарателни текстови, за вени сечење, емоУ стил, а имаат дечковци кои им одат се по газот. Еднаш спомнав вакво нешто во друштво, добив одговор: епа такви се женските. Океј, јас Марсовец сум значи.

Solstice

Nujabes
28 август 2012
1,406
1,537
1,133
32
Да не знае некој колку отприлика трае патот од Скопје до Софија со автобус?