Сакам да кажам/Сакам да прашам

Давор

Староседелец
10 ноември 2012
1,300
2,081
1,123
Ти па до вчера кога коментиравме за икс фактор другар ме праеше, а сега за една партнерка сите лоши ги браниш :D
Тоа ти се лутам дека немаш коментирано уште на темата |-(
Се шалам, кога гледаш дека тој е еден од најактивните членови овде, остави го не го закачувај. Со тоа што му возвраќате со потсмев на постовите на новите членови полека полека ги бркате. Ако не ти се допаѓа тоа што пишува, игнорирај. И ова ти го кажувам зошто си ми еден од омилените членови (океј, освен тоа со партнерката за матура што ја претера али еве ќе подзамижиме) и не сакам да се претвориш во оние кои исмејуваат секој и секого поради дигање свое его. Стварно не ми е јасно што доби со тоа што го испровоцира, освен лајкови де :^)

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec and diva orhideja

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Тоа ти се лутам дека немаш коментирано уште на темата |-(
Се шалам, кога гледаш дека тој е еден од најактивните членови овде, остави го не го закачувај. Со тоа што му возвраќате со потсмев на постовите на новите членови полека полека ги бркате. Ако не ти се допаѓа тоа што пишува, игнорирај. И ова ти го кажувам зошто си ми еден од омилените членови (океј, освен тоа со партнерката за матура што ја претера али еве ќе подзамижиме) и не сакам да се претвориш во оние кои исмејуваат секој и секого поради дигање свое его. Стварно не ми е јасно што доби со тоа што го испровоцира, освен лајкови де :^)
Каде да не го закачува? На закачалка? :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Κога тρеба да станеш за на ρабота, а саκаш до поκасно да останеш-потеκуваш за спиење.. А κога те виκаат пρва па тρета смена на ρабота со меѓу пауза κолκу да одмоρиш 2-3 саати и во 5 неќиш да слушниш за спиење.. А бе буρлесκи. :giggle зошто е се ваκа испобρκано?? :D:frantic

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Само што прочитав на групата на фејс „Ѕид на сообраќајниот срам“ дека тие што доаѓаат во Скопје од друг град, треба да преполагаат за возачка :rofl моментално станов ечи од моето смеење :D :D

Eдит:
yofq8uC.png

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Виде ли Платоне, „државата“ ти ја распродадоа....
Ќе барам авторски права за реиздавање, заедно со Барико.

Ајупиќкумајќин