Сакам да кажам/Сакам да прашам

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
11202575_10153549492953548_6397300654082109782_n.jpg

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
А за мажена се?
Нејсе, кај да е ќе отидам во некој бар, на коктел, со друштво.
Добриве и финиве, нека си седат дома.

• Ми се допаѓа
Реакции: scarstone

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Ali, eto sujete: ortak te ne zna - ortak pljuje te,
Lešinari, znam da me čujete:
Znam da vas jede to što ste prošlost!
Znam da vam kompleksi nalažu da pljujete,
Znam da želite da nestanem,
Znam šta se priča - ali, svaka priča ima dve strane:
Nisam to što misliš - ja sam daleko veći,
Nisam ni isti k'o juče - sad sam neko treći ;)

И повторно се докажа тоа дека не треба да верувам во луѓето, и дека луѓето совршено лажат и имаат маски ... али затоа - (уште еден стих од песната) - Ja mirno spavam, jer bumerang uvek nađe vlasnika ... ;)

Затоа отсега ...

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

●Untouchable°

Староседелец
24 август 2015
1,183
1,132
1,133
Сеκој нов пρеживеан ден за тебе пρетставува исκушение!
Само зависи од тоа κаκо Ти κе подлегнеш на тоа исκушение ; )

Beauty&Beast

Староседелец
11 септември 2015
739
808
1,103
Кога на некој начин си верувал во некои луѓе, а отпосле си дознал какви се навистина тие луѓе зад маската нивна и зад нивните лаги ... тогаш тие ќе успеат да го разбудат ѓаволот во мене, тоа ѓаволче што си го кријам во себе, и кога излегува на површина кога ќе си го заслужат ...
Затоа овие стихови од песната ги посветувам на тие луѓе:
Крајот е најјак ;)

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: escape

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
@Outrider не знам колку си во тек ама мислам дека оваа серија мораш да ја гледаш :D посебно внимание посвети на насловот

дај боже да работи тагот

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
  • Ми се допаѓа
Реакции: escape

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Добро ограничија брзина ставија ненормални казни и прописи за возачите , а каде се несовесните пешаци и велосипедисти во целава приказна ? Каде е полицијата да ја врши својата работа т.е конечно да почне да казнува?

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Добро ограничија брзина ставија ненормални казни и прописи за возачите , а каде се несовесните пешаци и велосипедисти во целава приказна ? Каде е полицијата да ја врши својата работа т.е конечно да почне да казнува?
Стварно еј, замисли несовесен пешак минува на пешачки и ти ја искривува цела предница. Нека тоа, може и шофершајбната да ти ја пукне. И после шо прајме? Или замисли глупан ти излегува на пешачки наместо да те сочека да поминиш додека надвор истура. Мислам стварно ова пешациве некултурен народ. Ја би то све да се испотепа и да се мавне во затвор.

• Ми се допаѓа
Реакции: escape and malo

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
До некаде се согласувам со Виктор. Со ова гугл стрит вју на групата онаа сообраќаен срам .. се живо се изнавидов. Пешаци по булевари, точаци на средна лента на коловоз, пешаци претрчуваат кога колата тргнала, ич дyр не ги боли шо е црвено и што ќе ги собират и самите си се криви итн итн. Колку што ги кривам возачите толку ги кривам и пешаците/велосипедистите.

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Beauty&Beast

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
До некаде се согласувам со Виктор. Со ова гугл стрит вју на групата онаа сообраќаен срам .. се живо се изнавидов. Пешаци по булевари, точаци на средна лента на коловоз, пешаци претрчуваат кога колата тргнала, ич дур не ги боли шо е црвено и што ќе ги собират и самите си се криви итн итн. Колку што ги кривам возачите толку ги кривам и пешаците/велосипедистите.
Не е дека пешаци не преминуваат на црвено али хеј кога шансите да те собере некој додека минуваш пешачки на зелено ти се исти со шансите да те собере некој кога си на црвено што ти менува? Помини по Партизанска еднаш и види во што е претворена велосипедската патека. Да не спомнувам тоа дека возила возат по пешачка зона и ич тасе не ги боли, па сега ако бараме правда... возилата се повредни?!