Оти се идиоти! Помири си се со фактот и продолжи си напред, а да плачеш за нив верувај не вреди. Искрено ја таквите, а во последно време доста многу ми станаа ни со куче не ги споредувам, дури со самото ова ги навредувам кучињата. Едино ми е криво што од мене прават личност која не сакам да бидам мада е само и исклучиво спрема нив но пак не е убаво, сепак што си посеале тоа и ќе си пожнеат. Уште еднаш не се нервирај за луѓе кои те нервираат, омаловажуваат и навредуваат.Zoshto nekoi mnogu dragi lugje koga ke posakam barem da gi cujam me ostavaat bez zborovi rasplakana???
Инаку сдк дека почнав да (не знам кој збор би бил точен) покажувам најверојатно љубов спрема македонската музика АМА не новава, а постарата. Иако уште од мала ја следам, слушам сепак периодов повеќе внимание и посветувам и некако ми е многу убаво можеби пошто ми ги враќа спомените од периоди кога воопшто не сум се замарала со животот, кога се ми било убаво или можеби е само од инат на сите тие кои ме напаѓаат дека слушам македонска музика. Во секој случај ми годи па која сака нека биде причината.