Чет муабети (ти реков-ми рече)

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Грешка си голема, ова кажаново за него е во преблага форма, имам уште мислења па за да се наднинам себеси.....
Па не би рекла баш...
За да можеш да кажеш нешто за некого треба барем да го познаваш...а да зборуваш вакви ниски навредливи работи за некого за кого си донела суд преку форум малку ми е нон сенс...
Ама ти си знаеш, возрасна си...

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Имаше нешто како да креирам партиција како втора опција, ама јас првата. Помислив дека ќе се инсталира во Ц :)
Ама битно успеав да преинсталирам прв пат во животов :)
На убунту не ти ги дава како Ц и Д партициите туку според меморијата која што ја имаат. Колку имаш ти моментално една или две? И како го инсталира виртуелно или на хард диск? И кога ќе се уклучиш на windows от Д ти е празно или? Пошто обично не би требало да се бришат работи при инсталација.
Д фактички служи како врска меѓу двата оперативни системи плус е целокупната меморија што ти е на располагање за убунту доколку така си поделиш :)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Па не би рекла баш...
За да можеш да кажеш нешто за некого треба барем да го познаваш...а да зборуваш вакви ниски навредливи работи за некого за кого си донела суд преку форум малку ми е нон сенс...
Ама ти си знаеш, возрасна си...
Не ја разбирам твојата потреба да ми се обратиш, ниту те прозвав, ниту те навредив со нешто!??Сигурно е дека сум имала причина што така размислувам за ТОЈ член од форумот, негативностите не ми паднале од рака.
Ако имаш нешто позитивно да ни кажеш за него, пиши си слободно, нема да ти искоментирам, ќе го почитувам како твое лично убедување и расудување.

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Не ја разбирам твојата потреба да ми се обратиш, ниту те прозвав, ниту те навредив со нешто!??Сигурно е дека сум имала причина што така размислувам за ТОЈ член од форумот, негативностите не ми паднале од рака.
Ако имаш нешто позитивно да ни кажеш за него, пиши си слободно, нема да ти искоментирам, ќе го почитувам како твое лично убедување и расудување.
Нема врска, ионака не ми ја разбираш поентата...

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,121
1,683
На убунту не ти ги дава како Ц и Д партициите туку според меморијата која што ја имаат. Колку имаш ти моментално една или две? И како го инсталира виртуелно или на хард диск? И кога ќе се уклучиш на windows от Д ти е празно или? Пошто обично не би требало да се бришат работи при инсталација.
Д фактички служи како врска меѓу двата оперативни системи плус е целокупната меморија што ти е на располагање за убунту доколку така си поделиш :)
Епа бидејќи бев без компјутер 2 недели од еуфорија не го поделив дискот :)
5bc929752d40e3bfd78396f59e1be5b6.png

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Е убаво ја долови...со анамнеза, со дијагноза, утврден наод...комплет како што треба :)
Благодарам и на тебе, па нели не даваш дг. и мислења за некој од форум??
И која ти е сега поентата, убаво ти е на душата што ме навредуваш??Браво за тебе!!!

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Е убаво ја долови...со анамнеза, со дијагноза, утврден наод...комплет како што треба :)

Не можам да си припишам таква заслуга, Хана Аренд и Анджеј Лобачевски се правите дијагностичари на овој феномен :)
I`m just passing their info along...

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Благодарам и на тебе, па нели не даваш дг. и мислења за некој од форум??
И која ти е сега поентата, убаво ти е на душата што ме навредуваш??Браво за тебе!!!
Еј, нити те прозвав, нити ти се обратив...
Моево навреда...?
Ај те молам препрочитај се погоре...
Во мојот пост нема ни Н од навреда....