Што би правеле ако ве заклучат во иста соба со непознат човек 10 дена? Дали ќе се плашите од него? Или ќе разговарате, што побрзо да ви поминат деновите?
Ќе клањаме намаз...
Реченицава ми прави дежа ву, ме потсеќа на некој.Неможам да верувам колку одвратни луѓе има на форумов. Еден е АЛЛАХ-БОГ. Мислам дека нема потреба вака да се однесуваш а ако ти смета нешто, слободно не читај ја темава и нема потреба да коментираш глупости бидејќи ја на твојте теми вака не се однесувам. Како прво ти си од друга вера и неможиш да клањаш намаз, а незнаеш и човекот што ќе биде со тебе која вера ќе е. Сварно голема СРАМОТА. Од дома воошто не те воспитувале како да се однесуваш спрема другите вери, ја сум муслиманка и секако ова ме навреди, а и друг од моја вера да прочита секако ке се навреди.
Реченицава ми прави дежа ву, ме потсеќа на некој.
Има многу ЗАВИСИ за што би правеле. Зависи дали е културно непознатото лице или е не воспитано, зависи дали имаме заеднички интереси или не, зависи дали е дупли јузер или не за дали да се повторувам или не, зависи дали е машко или женско и слично.