Не беше тоа нејзиното тело, друго и ставиле врз нејзиното, не сакала гола да излезе пред толку народ. Иначе тој "новиот" член е уствари The Mountain, оној што го уби Оберин.
Секако изгубија фанови со ова финале, од следната сезона треба уште од почеток да си ја сфатат сериозно работата.
Па не дека се загледав толку во телото, ама ете внатре кога беше можеби било нејзиното тело, ама надвор не верувам. Коллу и да те плаќаат, сепак срам ќе ти е да излезеш скроз гола пред толку народ.Можеби на моменти да, ама на моменти она беше. Не возможно е да е нешто екстра, од близу кога ја даваа се познаваше по градите и задникот (дека телото е нејзино). А за долниот дел, имаат ставено нешто да не се види нали, знаеш што.
Првата помисла ми беше дека тоа е The Mountain, но кога го дадоа одблизу и му се видоа очите, се забележа дека е целиот крвав, односно како да е некој мртовец кој е оживеан. Башка, нели тој што и стана десна рака на Серси (што ја пречека со ќебето), постојано експериментира со делови од тело, а и подготвуваше "нешто". А тоа нешто е токму овој џинов (што по големина наликува на Планината, да).
Па не дека се загледав толку во телото, ама ете внатре кога беше можеби било нејзиното тело, ама надвор не верувам. Коллу и да те плаќаат, сепак срам ќе ти е да излезеш скроз гола пред толку народ.
Зошто не и дадеш шанса и почнеш да ја гледаш?Јaс не јa гледaм серијaтa и не мoжaм дa знaм штo е спoјлер или не.
Што има легендарно во тоа што излегла гола?Нема срам за легендарен момент во кариерата.
Што знам јас повеќе си го сакам крими жанрот и друго никако не можам да се натерам да гледам. Ако ми веруваш од серијава немам ни еден трејлер изгледано не па епизода, до толку што мислам дека не е за мене.Зошто не и дадеш шанса и почнеш да ја гледаш?
Јас мислам дека одма ќе се навлечеш само треба да почнеш. Ете првите штом ќе ги почнеш готово веќе, сами ќе ти се пуштаат после.Што знам јас повеќе си го сакам крими жанрот и друго никако не можам да се натерам да гледам. Ако ми веруваш од серијава немам ни еден трејлер изгледано не па епизода, до толку што мислам дека не е за мене.
Што знам јас повеќе си го сакам крими жанрот и друго никако не можам да се натерам да гледам. Ако ми веруваш од серијава немам ни еден трејлер изгледано не па епизода, до толку што мислам дека не е за мене.