Game of Thrones

Luckky

Upright
22 февруари 2012
2,636
5,812
1,153
32
Western Sky, Land of Oz.
Луѓе а Lady Stoneheart нели ќе се појавеше во оваа сезона? Или... (think)
И јас истото го помислив, ќе беше навистина интересно ама нема да се појави во серијата заклучно со оваа сезона. Имаше цела една дискусија каде што прочитав дека е одлучено тој лик воопшто да не се појави, што е навистина штета.

@Altaïr - Од извадоците од Winds of Winter, објавени на страната на GGRM.

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Ааа че се караме и лутиме, не влегувам веќе на темава. :banghead

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еј стварно, па не му го расипувајте уживањето на човекот.
Добро би било ако може тие мислењата со спојлери, да се преместат од тука.

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Еднo време се дoгoвoривме декa дoзвoлени се спoјлери вo пoдфoрумoт серии, сегa гледaм пaк спoјлери, изменети мислењa сo стaвaње вo спoјлери. Јaс не јa гледaм серијaтa и не мoжaм дa знaм штo е спoјлер или не.
Штo требa и кaкo сaкaте дa биде нa темaвa и oпштo зa сериите кaжете ми. Или зa преместувaњa, бришењa...

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Имам лошо претчувство за финалната епизода во недела, ќе ја чекам досабајле..

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Многу добра музикава. :)
Добра беше и возбудувачка, но мислам дека со Белите шетачи беше појака сцената. :D
Па да ама ако гледаме по борбата, а иначе сцената со змејот е подобра бидејќи е тешко да се направи целото тоа, и плус изгледаше прејако на крајот, а White Walkers се обични нашминкани луѓе. Секако тоа не ја прави таа сцена лоша, баш беше јака и таа, ама оваа другава мене ми е подобра.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Многу добра музикава. :)

Па да ама ако гледаме по борбата, а иначе сцената со змејот е подобра бидејќи е тешко да се направи целото тоа, и плус изгледаше прејако на крајот, а White Walkers се обични нашминкани луѓе. Секако тоа не ја прави таа сцена лоша, баш беше јака и таа, ама оваа другава мене ми е подобра.

Џинот?