Луѓе а Lady Stoneheart нели ќе се појавеше во оваа сезона? Или...
Не разбирам? Или некој спојлер е ова од книгите?
Луѓе а Lady Stoneheart нели ќе се појавеше во оваа сезона? Или...
И јас истото го помислив, ќе беше навистина интересно ама нема да се појави во серијата заклучно со оваа сезона. Имаше цела една дискусија каде што прочитав дека е одлучено тој лик воопшто да не се појави, што е навистина штета.Луѓе а Lady Stoneheart нели ќе се појавеше во оваа сезона? Или...
Па да ама ако гледаме по борбата, а иначе сцената со змејот е подобра бидејќи е тешко да се направи целото тоа, и плус изгледаше прејако на крајот, а White Walkers се обични нашминкани луѓе. Секако тоа не ја прави таа сцена лоша, баш беше јака и таа, ама оваа другава мене ми е подобра.Добра беше и возбудувачка, но мислам дека со Белите шетачи беше појака сцената.
Многу добра музикава.
Па да ама ако гледаме по борбата, а иначе сцената со змејот е подобра бидејќи е тешко да се направи целото тоа, и плус изгледаше прејако на крајот, а White Walkers се обични нашминкани луѓе. Секако тоа не ја прави таа сцена лоша, баш беше јака и таа, ама оваа другава мене ми е подобра.
Е што е потешко да се направи, змеј или џин? И плус џинот никој не го јаваше, што значи секако е потешка за правење таа сцена со змејот.Џинот?