Game of Thrones

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Епизода со најголема оценка од цела серија, скоро 10, поточно 9.9 според имдб. Ова втор пат го гледам, некоја епизода од било која серија да има оценка 9.9 за малку 10.

Иначе, освен борбата, ми се допадна и дијалогот меѓу Тирион и Данареис. Како да се спрема јако дуо кое ќе го напаѓа тронот.

Станис не го видовме, а во следната па ич нема да го има, гледајќи по насловот на епизодата. Изгледа 60-70% од епизодата ќе биде во Мирин и боречките арени.
Можно е во последната да го има, ама не верувам да ја видиме битката за Северот.

Е сега, прочитав дека последниве епизоди ќе ги правеле како во книгите, што значи тука престанувам да пишувам.

wtF :frantic

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Мора да има борба помеѓу Ремзи и неговите 20 разбојници против Станис.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Уште 2. Извини ама ич не си во тек, каков фан си ти. :(
Абе види ја многу многу серии не гледам оваа ми се погоди така интересна и затоа ја следам но не се замарам многу едини ако нешто не ми е јасно па да прашам за да го изгубам редот на серијата. А за епизоди прашав пошто не ги гледам одма чим искочат туку ги чекам да искочат неколку па после ги гледам наеднаш. :)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Абе види ја многу многу серии не гледам оваа ми се погоди така интересна и затоа ја следам но не се замарам многу едини ако нешто не ми е јасно па да прашам за да го изгубам редот на серијата. А за епизоди прашав пошто не ги гледам одма чим искочат туку ги чекам да искочат неколку па после ги гледам наеднаш. :)
Со ваква серија не само што треба да се замараш, туку треба по 2 пати да ги репризираш сите епизоди. :zelen
Јас на пример 3 пати ја имам репризирано цела серија, штета што сум сам и нема со кого да коментирам за серијава (не мислам за на форумов). Не знаат луѓето што е добра серија, гледаат некои романтики со цимолење и бакнежи.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Е да уствари заборавив на тоа. Епа тогаш значи сепак ќе видиме некаква борба, ама нема да биде онаа главната за жал.

Не знам што би правеле 21 чоек против 4000 илјади луѓе... али да видиме, баш ме интересира. :)

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Со ваква серија не само што треба да се замараш, туку треба по 2 пати да ги репризираш сите епизоди. :zelen
Јас на пример 3 пати ја имам репризирано цела серија, штета што сум сам и нема со кого да коментирам за серијава (не мислам за на форумов). Не знаат луѓето што е добра серија, гледаат некои романтики со цимолење и бакнежи.
По 3 пати нема шанси премногу е, да е филм може и тоа во рок од една година. :)
Да те запознаам со една другарка дебати ќе водите за серијава :)

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Ja dojdov za ova. Gledam ste go iskomentirale ama ako.
FB_IMG_1433203537275.jpg

Inaku poslednite 20 min bea da se naezis, ama se nadevam deka slednata jaka scena vo serijata ke bide so zmejovite i zombinjata.
P.S @Altaïr te pozdravuva Sansa.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Не знам што би правеле 21 чоек против 4000 илјади луѓе... али да видиме, баш ме интересира. :)
Го гледаше трејлерот од следната епизода?
Ja dojdov za ova. Gledam ste go iskomentirale ama ako.
Отвори ја прикачената датотека 24098

Inaku poslednite 20 min bea da se naezis, ama se nadevam deka slednata jaka scena vo serijata ke bide so zmejovite i zombinjata.
P.S @Altaïr te pozdravuva Sansa.
И тебе Џон. Виде колку е јак и убав. :)
Штета што сите лоши работи него му се случуваат.