Game of Thrones

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Иначе ова е толку различно од книгите што треба јас да се плашам од спојлери.:rofl

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Ова шо му покажуваше цицки во затворот и што му даде против отров како се вика? Ме запали упичку материна, најубава е! :D

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ова шо му покажуваше цицки во затворот и што му даде против отров како се вика? Ме запали упичку материна, најубава е! :D
Во серијата е Tyene Sand. А ако ја бараш актерката тогаш пиши, Rosabell Laurenti Sellers. Не е лоша, италијанка. :zelen

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Епик момент иако не ми беше јасно зошто му даде противотров...
Изгледа жал и беше да го убие. :)
Мене некако ме разочара приказната во Дорн. Освен тоа убавините на Водените Градини ништо друго не видовме, а како најавуваа дека ќе има интересни работи и дека голем дел од сезоната ќе биде таму, ама ништо.
Изгледа најинтересно ќе е во King's Landing и на Ѕидот. Како што гледав од трејлерот Џон ќе си има проблеми.
9тата епизода претпоставувам што ќе биде. :zelen По насловот видов.

Прееска читав дека од Хбо не можеле да го чекаат стариот да почне да пишува, и ќе продолжувале по нивно. Да се надеваме дека нема да ја упропастат.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Последниве 3 епизоди ќе ја спасат сезонава, што и беше очекувано, не можеше цела сезона да е досадна.
Конечно ќе дојде зимата на крајот, што ли ќе донесе. :frantic

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ме интересира едно нешто, овој со кој што треба да се венча Санса кој е устрвари?

И ова, тој стариот Емон како и да беше е уствари Таргериен?

Последна промена:

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Јас мислам дека, уствари што има да мислам, сигурен сум дека последните 2 епизоди ќе бидат најдобри и најгледани од цела серија. Можеби првиве епизоди ја намалија гледаноста на серијава ама последниве 2 ќе ја зголемат дупло, сигурен сум. Дури можам да кажам дека ќе се подобри и од Red Wedding па и од онаа епизода кога беше борбата меѓу Оберин и Планината. :)

Ме интересира едно нешто, овој со кој што треба да се венча Санса кој е устрвари?

И ова, тој стариот Емон како и да беше е уствари Таргериен?
1. Лудак невиден, небитен е.
2. Да. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: escape