Game of Thrones

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel

Ќе го има и Станис, сум згрешил јас. Изгледа е борбата меѓу него и Ремзи зошто тоа во трејлерот е кампот на Станис.
Ама пак, не верувам да има некоја голема минутажа таа сцена.
Дорн и дијалогот меѓу Џејми и Доран, Бравос и Дазнак Пит, ништо друго нема да видиме.

• Ми се допаѓа
Реакции: escape and Struggler

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Еј знаете што, во првата сезона умре главен лик, во втората имавме голема битка (Blackwater), во третата пак умре главен лик (Роб), во четвртата повторно битка јака (Watchers on the Wall), ако одиме по таа логика во петтата би требало да умре некој. :)
@Altaïr batica daj i eden torent ubav so site epizodi od 3ta sezona?

Za drugarka mi e. :p
Да дојдам дома ќе ти пратам.

• Ми се допаѓа
Реакции: Struggler

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Еј знаете што, во првата сезона умре главен лик, во втората имавме голема битка (Blackwater), во третата пак умре главен лик (Роб), во четвртата повторно битка јака (Watchers on the Wall), ако одиме по таа логика во петтата би требало да умре некој. :)

Да дојдам дома ќе ти пратам.

Ќе умрат Болтонови.

Се снајдов веќе.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Зошто се си мислам дека она што го видоа Бран и Данареис ќе се исполни. :^)
На ова мислам.

Некако се ме влече на тоа дека на крајот ќе има некаква борба меѓу White Walkers и змејовите. Многу би било јако тоа иначе.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
:frantic:frantic:frantic

Најдобра серија, значи подобра НЕМА!!
Ова е нешто невидено, ниедна серија не е вака добра. Ама баш НИКОЈА.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Некако се ме влече на тоа дека на крајот ќе има некаква борба меѓу White Walkers и змејовите. Многу би било јако тоа иначе.

Тотално се согласувам. Ем само змејовите можат да им бидат реални противници, ем некако логично ми е поради спротивности, мраз - оган.

Цело време читам по нетов шпекулации дека Џон ќе умре... е ако го трнат тој лик, отиде серијата во долна линија.
Се имам чувство дека Литлфингер ќе ја искористи оваа шанса да му стане десна рака на малиов крал, сега кога Серси и кралицата се затворени. Кога двајца се караат, третиот користи. Морам да признаам, ептен задоволувачки беше моментот кога Серси ја лижеше водата од подот.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Altaïr

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
АЈ јас ќе почекам да ја изгледаат сите епизодата па да си пишам. Штета што не може спојлери да се пишува. :(
Тотално се согласувам. Ем само змејовите можат да им бидат реални противници, ем некако логично ми е поради спротивности, мраз - оган.

Цело време читам по нетов шпекулации дека Џон ќе умре... е ако го трнат тој лик, отиде серијата во долна линија.
Се имам чувство дека Литлфингер ќе ја искористи оваа шанса да му стане десна рака на малиов крал, сега кога Серси и кралицата се затворени. Кога двајца се караат, третиот користи. Морам да признаам, ептен задоволувачки беше моментот кога Серси ја лижеше водата од подот.
Не ти е страв од спојлери? Или не го сакаш Џон па затоа само за него читаш? :zelen

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Страшна епизода, ми се насолзија очите кога ја жртвуваше ќерка му. Борбата на Ансалид против синовите на Харп беше прајслес, посебно за Џора (втор омилен лик во серијата ми е).