Кој ти брани да пишуваш, пишувај си.А јас сакам да ме оставиш да си пишувам мое мислење на мира,зашто навистина си досаден.
Кој ти брани да пишуваш, пишувај си.А јас сакам да ме оставиш да си пишувам мое мислење на мира,зашто навистина си досаден.
Ми го разубави денот Отсега па натаму нон-стоп ќе те лајкувамСе извинувам за оф топик, ќе има втора сезона И да Линди потсеќа на Нина
Брат не ти лјубоморам озбилен сум ако бараш девојка за на мотор да качиш кажи да местиме некоја од форумовдане лјубомориш ти
тоа си е интима може и качив ама не е тоа за кажување
И што е тоа толку интересно? Јас стварно си помислив дека човекот згрешил и рекол дека е од ЕстонијаПробите на Евровизија се почнати во понеделникот. Кајмакоски бил последен според распоредот за пробување во понеделникот. Е сега, од секоја проба, на официјалниот канал на Евровизија на YouTube се објавуваат видеа од сите проби, како и од бекстејџ и останати работи. На видеото од пробата на Даниел во дескрипшн било напишано:
Daniel Kajmakoski will represent Estonia at the 60th Eurovision Song Contest.
Но, подоцна грешката е поправена па сега си пишува Македонија.
Да пишувало Австрија, па да има логика да каже по грешка дека е од Австрија. Сигурно Македонија и Естонија ги разликува, сигурно не е до толку.И што е тоа толку интересно? Јас стварно си помислив дека човекот згрешил и рекол дека е од Естонија
Ех, ти да видиш луѓето какви грешки прават, ова да не те изненаде.Да пишувало Австрија, па да има логика да каже по грешка дека е од Австрија. Сигурно Македонија и Естонија ги разликува, сигурно не е до толку.
сакав алекис и хоп да ги возам ама ги нема на форум векје ако ги видиш кажи им дека Коста ги баралБрат не ти лјубоморам озбилен сум ако бараш девојка за на мотор да качиш кажи да местиме некоја од форумов
Ејј, како го кажа ова демек таму сите се милијардери .. кога можат кај нас да уплаќат за спортска, може и за ова Али добро, ти ја сфаќам до некаде поентата, таму Х факторот е многу погледано отколку кај нас, многу подобро организирано со неодоливи сценски настапи (сори, морав да го нагласам ова) и со луѓе кои имат и глас и стас...Прашуваш зошто во Велика Британија има обложувалници а на Балканов зошто не Затоа што таму има кој да се обложува тука секој нема пари и не е расположен за тоа
Инаку и јас ги прочитав коментарите, тоа е кога девојчиња од десет години се фанови
Тагни ги на темава може ќе ти врататсакав алекис и хоп да ги возам ама ги нема на форум векје ако ги видиш кажи им дека Коста ги барал
сакав алекис и хоп да ги возам ама ги нема на форум векје ако ги видиш кажи им дека Коста ги барал