Протести против полициската бруталност

• Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.

Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
    - Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
    - Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
    - Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.

Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.

Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Пред неколку часа и јас така мислев дека се ова е за да се отргне вниманието од протестиве но по се мислам дека не е така
Пред малку кажаа дека терористите биле од учк се е јасно

Учк е во власта, коалицира, си земаат плати, си местат тендери, пастирот им прости воени злочини... `јес да се качаци ама не се ненормални да се напаѓаат сами себе :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Junkie

Истакнат Член
14 јуни 2013
6
2
103
124
Форензиката не вика така што мислиш зошто Косово не ги дава главните осомничени од Смилковско затоа што се невини и ги наместиле ? Плус да протестираш мирно никој не ти брани , а насилни протести сите губат и пак ќе кажам немораше баш денес да има протест!

Малиот диктатор се тресе од Смилковско тоа е следно. А неговиот пад е неизбежен

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ова Грчев или Милчин ти го диктираше? Еве и да падене влада и да има избори и пак да победи Вмро пак ќе протестирате додека не седне Заев во фотељата? Па и имаат врска протестите место да се даде приоритет на акцијата во Куманово они мораше да протестират денес во Скопје нели , а Заев плус повикува да нема , а Фрчко и Ѓунер не го слушаат па се собраа да протестират. Плус за што се протестира ако сторителот е зад решетки , а тепачот на жени и љубовџијата Фрчко е на слобода?

Мене лично Сорос ми доаѓа на сон и ми диктира планови за освојување на Паљурци... еднаш игравме табланет ама неам шанси против Џорџ, стара кучка е...

• Ми се допаѓа
Реакции: existence

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Малиот диктатор се тресе од Смилковско тоа е следно. А неговиот пад е неизбежен
Да бе оди објасни им сеа на семејствата на загинатите дека заради тоа што у Македонија има диктатура која само ти и СДСМ ја гледате затоа што нели демократија има само коа он ќе се врати на власт. Море штом ќе дојде на власт Зајко ќе смени и име и знаме слушајте ме а премиерот ќе се обрати на чисто литературно албански јазик е за ова се продаде Зајко да си знаеш само. Ај сеа не очекувам друг пост затоа што диктатура е одма ги апсат тие што плукат по владата и премиерот. Прашај го кодошот Милчин како го продаде Ристо Шишков да оди на Голи Оток затоа што го опцул Тито и врати се да ми кажеш дека имаме диктатура !

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Junkie

Истакнат Член
14 јуни 2013
6
2
103
124
Да бе оди објасни им сеа на семејствата на загинатите дека заради тоа што у Македонија има диктатура која само ти и СДСМ ја гледате затоа што нели демократија има само коа он ќе се врати на власт. Море штом ќе дојде на власт Зајко ќе смени и име и знаме слушајте ме а премиерот ќе се обрати на чисто литературно албански јазик е за ова се продаде Зајко да си знаеш само. Ај сеа не очекувам друг пост затоа што диктатура е одма ги апсат тие што плукат по владата и премиерот. Прашај го кодошот Милчин како го продаде Ристо Шишков да оди на Голи Оток затоа што го опцул Тито и врати се да ми кажеш дека имаме диктатура !

Смрдиш од далеку на патриот. После оваа болест Никола Груевски ниедна промена не може да биде поболна. Само сега веќе нема бирање граѓанска ќе има бирај страна.
ПС. Така те учел режимот ако не си етникум вмровец против Македонија си. Ради таквите правилната страна за промена мнозинството народ ќе ја заземе.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ај сеа не очекувам друг пост затоа што диктатура е одма ги апсат тие што плукат по владата и премиерот. Прашај го кодошот Милчин како го продаде Ристо Шишков да оди на Голи Оток затоа што го опцул Тито и врати се да ми кажеш дека имаме диктатура !

:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

абе на цела ситуација ме изнасмеа

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Смрдиш од далеку на патриот. После оваа болест Никола Груевски ниедна промена не може да биде поболна. Само сега веќе нема бирање граѓанска ќе има бирај страна.
ПС. Така те учел режимот ако не си етникум вмровец против Македонија си. Ради таквите правилната страна за промена мнозинството народ ќе ја заземе.
Оди бе шетај никогаш нема да подржам човек кој сака вечно да е на влас ко Бранко и Заев! Што да ги гласаш за да се затварат фабрики ко во времето на транзицијата? За поголеми даноци ? За промена на име и знаме ? Може и овие не се нешто сјајни ама далеку се од тоа што СДСМ и нивните олигарси и го направија на Македонија.

:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl:rofl

абе на цела ситуација ме изнасмеа
Смешно а ? Оди учи малку историја па врати се.

Последна промена од модератор:
  • Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Junkie

Истакнат Член
14 јуни 2013
6
2
103
124
Ќе паѓа грујо и земјата ќе се тресе ама ќе паѓа диктаторче :)

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
@Viktor k А подржуваш некој што направи народот да плука крв за плата од десет илјади (чат-пат и 3-4 треба да врати на газдата), даноци уште за прдење и дишење нема, цајкани кои имаат апсолутна слобода да прават што сакаат?

Малку се 25 години за да се оцени чие гомно повеќе смрди. Ако, намирисајте подобро.