Протести против полициската бруталност

• Подфорумот „Политика и политички настани“ се отвора со цел да се информираме и дискутираме за политичките збиднувања во Македонија и светот.

Освен стандардните форумски правила, се молат членовите да:
    - Се држат настрана од својата пристрасност и да дискутираат во рамките на зададената тема, односно да ја држат дискусијата на соодветно ниво. Секое скршнување од истата ќе биде избришено и казнувано по потреба.
    - Не навлегуваат во конфликти околу политичките партии на кои (не) им се наклонети.
    - Секој обид за партиски активизам ќе биде санкциониран, а корисникот баниран.

Пристап до овој подфорум имаат членови со над 50 мислења по останатите теми, односно членови чија цел не е ширење политичка пропаганда и нетрпеливост.

Тимот на ЦрноБело форум се оградува од поддржување на било која политичка партија.

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
@Makedonec не верувај на медиумите. Мене искрено не ме чуди и да е сето ова масло на Грујо, ама не можам да поверувам дека може да стигне до толку далеку само ради една власт. Туку мене ме плаши да не се џихадистите (вајда не се исти со оние од УЧК не сум до толку упатена), е тек тогаш ни се пише црно

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
@Makedonec не верувај на медиумите. Мене искрено не ме чуди и да е сето ова масло на Грујо, ама не можам да поверувам дека може да стигне до толку далеку само ради една власт. Туку мене ме плаши да не се џихадистите (вајда не се исти со оние од УЧК не сум до толку упатена), е тек тогаш ни се пише црно
Тие не се предаваат така лесно.

Makedonec

Модератор
Член на администрација
15 јуни 2014
1,473
1,200
1,133
Медиумите често додаваат по нешто свое но се знае кој е подготвен да убие невини луѓе.
Вау од Учк. Ако биле од Учк немаше Албанците што живеат таму да бидат изненадени од тоа дека имало терористи во нивната населба, а пази, таму живеат 90% Албанци.
И што демек сега војна ќе има или како оди ова?
Ги прикажаа на тв, ги виде колку беа загрижени?
Они не се загрижени знаат дека се нивните и дека на нив ништо не им прават, само на нашите може нешто да им направи

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Медиумите често додаваат по нешто свое но се знае кој е подготвен да убие невини луѓе.

Ги прикажаа на тв, ги виде колку беа загрижени?
Они не се загрижени знаат дека се нивните и дека на нив ништо не им прават, само на нашите може нешто да им направи
Не загрижени туку изненадени од тоа дека имало терористи кај нив. Ти виде какви изјави давале и Македонци и Албанци од таму? Дека никој ништо не знае и дека на никого не му е до војна, никој не сака да поминува пак низ истото. Како што кажав, се опаметиле, сега имаме заеднички непријател. Затоа и се плашат толку тие што се на власт.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Протести мора да има, не смеат да престанат додека не се смени нешто затоа што протестите не се против полицијата туку против власта, полицијата има избор (тие што не се продадени души) или да се приклучат на протестот или да ја бранат власта и заедно со неа да паднат.
Тие прееска што ги убија само следеле наредба иако имале опција да не ја следат ама тоа е. Целата ситуација беше наместена, едните праќаат терористи другите специјалци, првиве ги убиваат вториве и наеднаш се предаваат или бегаат, и после тоа само за тоа се зборува и се меша опозицијата. Најсмешно што слушнав беше дека Заев знаел и дека тој го наместил ова, затоа го пратил семејството во Швајцарија :rofl
Си играат со животите на млади луѓе како шах да играат, тоа го можат само лудаци.
Ова Грчев или Милчин ти го диктираше? Еве и да падене влада и да има избори и пак да победи Вмро пак ќе протестирате додека не седне Заев во фотељата? Па и имаат врска протестите место да се даде приоритет на акцијата во Куманово они мораше да протестират денес во Скопје нели , а Заев плус повикува да нема , а Фрчко и Ѓунер не го слушаат па се собраа да протестират. Плус за што се протестира ако сторителот е зад решетки , а тепачот на жени и љубовџијата Фрчко е на слобода?

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Ова Грчев или Милчин ти го диктираше? Еве и да падене влада и да има избори и пак да победи Вмро пак ќе протестирате додека не седне Заев во фотељата? Па и имаат врска протестите место да се даде приоритет на акцијата во Куманово они мораше да протестират денес во Скопје нели , а Заев плус повикува да нема , а Фрчко и Ѓунер не го слушаат па се собраа да протестират. Плус за што се протестира ако сторителот е зад решетки , а тепачот на жени и љубовџијата Фрчко е на слобода?
А на пример еве откако ќе ја слушнеме снимката за Смилковско и се дознае дека тие што ги осудија не се убијците, и тогаш не треба да протестираме?

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Море Американско масло е ова ничие друго само на нив им одговара целосно вакви сценарија сакаш Украјна земи ,Србија и вечно кај нас у секое време.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Море Американско масло е ова ничие друго само на нив им одговара целосно вакви сценарија сакаш Украјна земи ,Србија и вечно кај нас у секое време.
Да бе, од Циа дојдоа и ги убија децата кај езерото.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
А на пример еве откако ќе ја слушнеме снимката за Смилковско и се дознае дека тие што ги осудија не се убијците, и тогаш не треба да протестираме?
Форензиката не вика така што мислиш зошто Косово не ги дава главните осомничени од Смилковско затоа што се невини и ги наместиле ? Плус да протестираш мирно никој не ти брани , а насилни протести сите губат и пак ќе кажам немораше баш денес да има протест!