Foxes like this
Хал може да е задоволен што не прими барем 7 ама сепак доволно да падне под Лестер. Арсенал игра и со Сандерленд дома, уште една прилика да им помогнат на лисиците.
![Заљубен (inlove) (inlove)](/images/emoji/inlove_animated.png)
Хал прибегнаа кон касапење едно време само што овој пат имаше соодветен одговор со неколку гадни стартови на арсеналовци
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
после мистериозно престанаа со мавање касапите Досон и компанија....
Еднаш еден лик ме праша зошто ми е симпатичен Арсенал пошто немал титула во ПЛ сто години...ако ја гледал утакмицата вечерва би требало да му е јасно, пасови без гледање, пасови со пета, убацивања, пасови кои разделуваат одбрана, дриблинзи... плус отсуство на дајвови, читови и симулации, сето тоа во мојата перцепција е јак фудбал. And not a single fuck would be given дали освоиле титула или не се` додека играат така. Чисто лаички, како тв-гледач на продукт наречен профи фудбал, во случајов брендот ПЛ.
До некаде исто важи и за М.Сити (иако не во толкава мера) па и за Лестер..... а никако за Челзи иако станаа шампиони. Најмалку од сите ПЛ екипи сакам да го гледам Челзи (Сандерленд и Ливерпул се тука некаде од други причини) затоа што не ме интересира дали Мурињо го надмудрил некој икс менаџер или не, со килаво голче од квази пенал. Чудно ми е што воопшто постојат фанови на Челзи надвор од Лондон, или љубители на таљански екипи... која им е логиката да пратат екипа која игра мртвила... само затоа што освоиле титула?!
Тоа ми е исто како да висам во МекДоналдс пошто се број еден сендвичара во светот
![Зелен :zelen :zelen](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
(ок, ланец) и да се тешам дека запеченото суво и никакво хамбургерче ми е јако, пошто МекДоналдс праи најјак профит? И шо има некој лик кој гнете сув грозен помфрит со тоа, да не им дадат од профитот нешто?
![ROFL :rofl :rofl](/images/emoji/rofl_animated.png)
Што има некој лик кој во рандом земја на тв гледа ПЛ со тоа што Челзи или лимонтус освоиле титули?!
............пуста човекова потреба да се поврзе со нечиј `успех`....макар било таму некаде...нешто...некој....