Премиер Лига, ФА и Лига Куп 2014/15

Кој тим ќе ја освои Премиер Лигата?

• Манчестер Јунајтед

Гласови: 1 12.5%
  • Манчестер Сити

Гласови: 0 0.0%
  • Арсенал

• Ливерпул

Гласови: 2 25.0%
  • Челзи

Гласови: 3 37.5%
  • Некој друг тим (ќе пишам кој)

• Вкупно гласале
    8
  • Poll closed .

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Како се спасија Мидлзбро, со гол во 93та. Овие Брентфорд јак отпор пружија ама немаа среќа. :(
И плус имаа ептен јака шанса за 2:2 во 96та ама ништо.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Гледаше некој фудбал денеска? Јас знам само дека Тотенхем изгубија, друго ништо. И плус имало некој плејоф таму од пониските лиги мислам, ама не гледав а ни резултат знам. :(

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Гледаше некој фудбал денеска? Јас знам само дека Тотенхем изгубија, друго ништо. И плус имало некој плејоф таму од пониските лиги мислам, ама не гледав а ни резултат знам. :(

Лестер го гледав, рутинска победа против Саутемптон 2-0.

Друго, видов дека Барнли победиле во гости против Хал......ама џабе, Њукасл извадил бод и Барнли е прв што официјално е испаднат, утре изгледа и КПР исто...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
КПР пак испадна, добро би било Сандерленд да испадне, само се влечат како црева секоја година на среќа (facepalm) се надевам Арсенал да им пукне петарда... а кога сме кај Арсенал вечерва игра со Свонси кој се повампири па дури има и шанси за ЛЕ :frantic

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Арсенал можда треба да почнат да размислуваат да поиграат ракомет малку. Вртење околу 16-ник до бескрај, подавања, млак шут... 80+ и примаат гол речиси сигурно. (facepalm)

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Имаат две тешки утакмици на кои треба да дадат се' од себе за да го осигураат 3тото место. Би сакал Јунајтед да игра помотивирано и поцврсто и да дојдат до победата, па потоа Сандерленд на гостинински да не изгуби.

Така јас среќен и задоволен, во најмала рака нема да морам да платам сендвичи, а ќе каснам еден.
И Сандерленд (можеби) нема да отпадни.

А Арсенал че си го задржи 4тото место кое никако не го дава во текот на изминативе години.

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Колку сум се зафркнал што ја гледав Арсенал. Цело време очекував Арсенал да поведе ама тој Фабијански е лудак, како само бранеше. Би рекол заслужено победи Свонси. Туку да кажам зошто се зафркнав, пуштам Свиндон - Шефилд, гледам резултатот на полувреме 3:2. Ај си викам можеби нема да е интересна, и се загледав кај Арсенал. Околу 80 и некоја пак менувам канал и гледам Свиндон води 5:3, ај си викам толку е ќе победат. Пак се зезнав, за 2 минути Шефилд дава 2 голови и израмнува, ама џабе им беше изгледа. Штета што не ја гледав цела. :(

• Ми се допаѓа

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Колку сум се зафркнал што ја гледав Арсенал. Цело време очекував Арсенал да поведе ама тој Фабијански е лудак, како само бранеше. Би рекол заслужено победи Свонси. Туку да кажам зошто се зафркнав, пуштам Свиндон - Шефилд, гледам резултатот на полувреме 3:2. Ај си викам можеби нема да е интересна, и се загледав кај Арсенал. Околу 80 и некоја пак менувам канал и гледам Свиндон води 5:3, ај си викам толку е ќе победат. Пак се зезнав, за 2 минути Шефилд дава 2 голови и израмнува, ама џабе им беше изгледа. Штета што не ја гледав цела. :(

:(.......???? сега ми е мака што воопшто не видов програма на СК, 10 гола и тешки драми сум пропуштил :mad: мех, ќе барам хајлајтс ама не е тоа тоа......
Арсенал го продаде погрешниот пољак очигледно а некако имав филинг дека ќе изгуби, Свонси дупла победа вс. Арсенал и М.Јунајтед оваа сезона :eek:

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr and existence

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Првата утакмица со Свонси овој црнчугата Гомис еднаш удри топка со глава и таа влезе во голот. Втората утакмица такоѓе, од 10 нафрлени еднаш стигна да упати удар со глава и... Бум.
Овој па стариот го форсира Волкот да игра како 9-ка а кутриот не го бива повеќе. Друго нешто е што ги стави во игра Озил, Вилшер, Санти, Санчез, Ремзи и овие па топката од нозе си ја земаа самите. Уште од старт знаев дека нема да дадат гол со таква игра, очекував 0-0. И не ја кривам одбраната за поразот, си одиграа на ниво ама нападот беше болки. Санчез заборава изгледа дека игра со тим, Ремзи шутна од каде стигнаа, тенкистот (ака Мертесакер) го збрка Озил од слободен и едно пет-шест пати се откажа среде трк, Санти не беше нешто лош ама не придонесе ништо позначајно освен што се проба со полуволеј шутирајќи по средина... шансата кога Санчез излезе сам пред голман и шутна во него, а Волкот да не е покусо подаде до голманот беше очобол. Озил можеби малку повеќе треба да ризикува и да почне да пласира во гол наместо да пробува да проигра некој копук кој што не може ни да го прочита што има намера да прави.

• Ми се допаѓа

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
:(.......???? сега ми е мака што воопшто не видов програма на СК, 10 гола и тешки драми сум пропуштил :mad: мех, ќе барам хајлајтс ама не е тоа тоа......
Арсенал го продаде погрешниот пољак очигледно а некако имав филинг дека ќе изгуби, Свонси дупла победа вс. Арсенал и М.Јунајтед оваа сезона :eek:
И тоа какви драми, јас па глуп гледам дека има голови уште во прво, абе гледај си ја цела каков Арсенал. Не дека беше досадна ама пак, овие од понизок ранк ептен интересни. Иначе ова е плејоф за Чемпионшип така?