Кога даваш предлог, очекувано е да образложиш и зошто.А да се решите ти и миссот да одите малку на обука кај Јами или кај Лена,Маја и има уште две овде што си ја знаат работата?
Кога даваш предлог, очекувано е да образложиш и зошто.А да се решите ти и миссот да одите малку на обука кај Јами или кај Лена,Маја и има уште две овде што си ја знаат работата?
А Орхидејке немој за Електра така да збориш,она си е најреална и многу работи учам од неа,многу си ја сакам бидејќи е уникатна и нема влакна на јазикот а и признај има одлична смислам за хумор. (Плус без неа весникот не би бил толку посебен)А да се решите ти и миссо
да одите малку на обука кај Јами или кај Лена,Маја и има уште две овде што си ја знаат работата?
Админе, јас мислам дека модераторите ги водат темите и муабетите во сосема еден крив, поинаков правец, односно провоцираат, а која им е целта не знам.Ќе ве замолам само дискусиите да бидат конструктивни.
Доколку се забега во препукувања и дрски кометнари ќе бидеме приморани да ја затвориме темата.
Јас ги анализирав твоите мислења низ темиве по твое барање и забележав дрскост, тролање и навреди. А нема ни за анализирање, очигледно е. Се согласувам со она што ти го пиша @ipopovski. Така да, сега да ти доделиме некој казнен поен?Админе, јас мислам дека модераторите ги водат темите и муабетите во сосема еден крив, поинаков правец, односно провоцираат, а која им е целта не знам.
Во неколку наврати приметив баш дека ептен сакаат да се закаќаат и ти го зимаат секое зборче на заб, се фаќаат за тоа нешто од реченицата, а пример тоа било најнебитното нешто. Еве анализирај низ темиве и ќе видиш дека е така. А нема ни за анализирање, очигледно е.
А, да. И мислам дека не треба да ја затворите темата,нека остане оваа тема каде што би можеле да се препуцаваме без бришења на мислењата и кој што сака и има нека си каже. Темата е многу убава.
Но, јас не сум модератор и не ни сакам да бидам, ниту пак вие сакате јас да бидам. Во моите мислења никого не навредувам јас, ниту пак тролам, барем не намерно. Додека модераторите тоа го прават намерно. Ако не сите, барем неколку. И да, ако мислите дека треба да си освојам поенчиња, дајте ми ги. Или ако мислите дека треба да ме банирате перманентно, исто сторете го тоа. Но, да бидеме реални тоа баш вас и не ви одговара. Доколку сите членови почнете да ги казнувате, што би било. Форумов без членови, не би бил форум. Туку би се собрале само модератори и админи и би си пишувале.Јас ги анализирав твоите мислења низ темиве по твое барање и забележав дрскост, тролање и навреди. А нема ни за анализирање, очигледно е. Се согласувам со она што ти го пиша @ipopovski. Така да, сега да ти доделиме некој казнен поен?
А, да. И јас мислам дека темава не треба да се брише, одлична е. Но тука дискутираме како ја гледаме иднината на форумов, а не се обидуваме да тераме сеир и да навредуваме членови, меѓу кои и модераторите. Доколку нешто не ти се допаѓа кај некој модератор или сакаш некоја промена, дај го мислењето тука, секако без дрскост и навреда. Поздрав!
Што всушност покажува дека тој член е дојден тука да го омаловажува и обезвреднува форумот и неговите останати членови, а не сериозно да дискутира на темата.Јас ги анализирав твоите мислења низ темиве по твое барање и забележав дрскост, тролање и навреди. А нема ни за анализирање, очигледно е. Се согласувам со она што ти го пиша @ipopovski. Така да, сега да ти доделиме некој казнен поен?
Не си во право.Што всушност покажува дека тој член е дојден тука да го омаловажува и обезвреднува форумот и неговите останати членови, а не сериозно да дискутира на темата.
Да не бегаме од темата, доколку сметаш дека во некое мислење некој модератор прекршил некое правило, имаш опција пријави.Но, јас не сум модератор и не ни сакам да бидам, ниту пак вие сакате јас да бидам. Во моите мислења никого не навредувам јас, ниту пак тролам, барем не намерно. Додека модераторите тоа го прават намерно. Ако не сите, барем неколку. И да, ако мислите дека треба да си освојам поенчиња, дајте ми ги. Или ако мислите дека треба да ме банирате перманентно, исто сторете го тоа. Но, да бидеме реални тоа баш вас и не ви одговара. Доколку сите членови почнете да ги казнувате, што би било. Форумов без членови, не би бил форум. Туку би се собрале само модератори и админи и би си пишувале.