Толкување на сонови

Ivki4ka

Истакнат Член
2 декември 2014
45
5
108
што значи да сонуваш како ти се скршиле ноктите? - пред некој ден сонував како на 2 нокта по мал дел ми се скшил, а наредната ноќ како на 5-6 нокти целата надградба ми е одкорната (иначе надградба имам на ноктиве) :) фала....;)

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
што значи да сонуваш како ти се скршиле ноктите? - пред некој ден сонував како на 2 нокта по мал дел ми се скшил, а наредната ноќ како на 5-6 нокти целата надградба ми е одкорната (иначе надградба имам на ноктиве) :) фала....;)
Ништо страшно, можна болест на некој близок или кај тебе. Без страв.

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Се чувствуваш незаштитено, најверојатно предчувствуваш можна опасност. Можно е да е поврзано со здравјето, но можно е и да е некакво соперништво во прашање.

Ivki4ka

Истакнат Член
2 декември 2014
45
5
108
Се чувствуваш незаштитено, најверојатно предчувствуваш можна опасност. Можно е да е поврзано со здравјето, но можно е и да е некакво соперништво во прашање.
соперништво за било кој дел од животот?? - во љубовта, работата, пријателството.....? :D

natnat

Нов член
23 август 2014
18
2
3
32
Сонував бумбар црн или стршен незнам што точно беше и летал низ соба
сум го бркала излегол од соба и потоа во другите соби летал мајками и таа го бркала И на крај застана лѓкај една жена друга на врат и така да го исфрлиме надвор ако некој знае што значи пишете позз

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
@malo
Сонував многу реален сон. Се сретнав со еден бивш дечко кој не живее во Македонија и не сум го видела повеќе од 20 години.Се гушкавме се смеевме.зборувавме. Ми вика иста си како порано, цело време те мислев и сега успеав да го победам егото. Те молам немој да си одиш.
Се качивме на дрво, на дрвото имаше лежалка. Му викам а сега како ќе се симнам , ми е страв. Тој вика тука ќе останеме , не се симнуваме, не те пуштам никаде, те чекав цел живот.Цело време се гушкавме и си ги раскажувавме животите за годините кои поминале.
П.С. Во сонот ми беше многу убаво.

Последна промена: