Ништо страшно, можна болест на некој близок или кај тебе. Без страв.што значи да сонуваш како ти се скршиле ноктите? - пред некој ден сонував како на 2 нокта по мал дел ми се скшил, а наредната ноќ како на 5-6 нокти целата надградба ми е одкорната (иначе надградба имам на ноктиве) фала....
фалаНишто страшно, можна болест на некој близок или кај тебе. Без страв.
Се чувствуваш незаштитено, најверојатно предчувствуваш можна опасност. Можно е да е поврзано со здравјето, но можно е и да е некакво соперништво во прашање.што значи да сонуваш како ти се скршиле ноктите? - пред некој ден сонував како на 2 нокта по мал дел ми се скшил, а наредната ноќ како на 5-6 нокти целата надградба ми е одкорната (иначе надградба имам на ноктиве) фала....
соперништво за било кој дел од животот?? - во љубовта, работата, пријателството.....?Се чувствуваш незаштитено, најверојатно предчувствуваш можна опасност. Можно е да е поврзано со здравјето, но можно е и да е некакво соперништво во прашање.
Во било кој дел.соперништво за било кој дел од животот?? - во љубовта, работата, пријателството.....?
Најмногу во пријателството.соперништво за било кој дел од животот?? - во љубовта, работата, пријателството.....?
Во било кој дел.
фалаНајмногу во пријателството.