Ќерката на математичарот е во издание на Табернакул.дали случајно некој може да ми помогне да ја најдам Ќерката на математичарот?
Исто така сакам да ја пофалам идејата за позајмување книги, еден читател плус во кругот на пријатели никогаш не е на одмет
Ја има на интернет на англиски зашто не ја симнеш?Хелп !!! Читам една книга, но на неколку места недостигаат по 2-3 страници, а сите знаеме колку е важно да не се прескокне ниту една страна ... Ја читам "Шансе" од Џеки Колинс и ве молам доколку некој ја има дома да ми ги испрати во слика тие страници што ми недостигаат оти ќе пукнам Ја барав 2саати на интернет за онлајн читање но ја нема страни: 237,238,239,240,347,348,481,482 фала
Не можев да ја најдам Давај линк ако имаш , ќе ти бидам многу благодарна,зошто се дешава најбитниот момент и оп страните ги нема Тоа ти е исто кога гледаш филм, таман да се бакнат и снемува струјаЈа има на интернет на англиски зашто не ја симнеш?
ај пробај со апликацијава http://www.readingfanatic.com/index.jhtml?partner=^AIC^xdm092&gclid=CK7_ivPoo8QCFSYHwwodPYEAfAНекој да знае каде можам да најдам нешто, значи било што, од R.L. Stine?
Гревот на нејзината мајка. Мир-Јам.Барам книга да ми препорачате, интересна како за подарок на девојка. Би сакал да е роман, приказната да е нешто во стилот на книгата на Мартин Идн....