@Mjölnir сакаш да се кладиме за утре? Јас викам Јунајтед ќе победи, ти?![]()
Не бе се зафркавам. За оваа утакмица не се кладам, ќе изгубам знам. Треба чудо за да победи Ливерпул.Ееее ти за твојот тим навивај, јас за мојот, вака не бива.![]()
И шо да биди кладбата, ако веќе си се согласил на мојот предлот?

Не бе се зафркавам. За оваа утакмица не се кладам, ќе изгубам знам. Треба чудо за да победи Ливерпул.![]()

Ехее бод ако извадат треба цела недела да се радуваат, јас би бил задоволен ако дадат гол. А кај вас освен Ди Мариа има некој друг што нема да игра?Во многу лоша состојба се и резултати, а од друга страна Јунајтед е во серија 5 победи и плус игра дома. Би требало да ја добиеме.... а Ливерпул би бил и задоволен со бод.![]()

Ехее бод ако извадат треба цела недела да се радуваат, јас би бил задоволен ако дадат гол. А кај вас освен Ди Мариа има некој друг што нема да игра?![]()
А на Ливерпул одбраната една јака што еСмолинг и Блинд....
Смолинг ни беше најдобар стопер изминативе утакмици, така да сметај циркус одбрана.

А на Ливерпул одбраната една јака што е
Заборавив да кажам дека треба да се радуваат и ако не примат 4 или повеќе голови. Последниве утакмици во одбрана играат месечари и пациенти така да 3 топки завршуваат во мрежата на Мињоле, а нападот можеби не е како одбраната ама пак не е нешто јак. Вака да си пробам точен резултат, 3:0 за Јунајтед.![]()
Е да во право си, најголемо дерби е ова на кое и да бидат ептен мотивирани Ливерпул, пак ќе примат 3 гола. Слушај ме ќе видиш.Не сме толку убедливи во играта. Со Стоук во 2 минути ќе уништеа се, со Сотон од 3 шанси 2 гола постигнавме... сепак ова е дерби, најголемо во Англија, така да би рекол овде најголема улога имаат емоциите на самите фудбалери.