@Mjölnir сакаш да се кладиме за утре? Јас викам Јунајтед ќе победи, ти?
Не бе се зафркавам. За оваа утакмица не се кладам, ќе изгубам знам. Треба чудо за да победи Ливерпул.Ееее ти за твојот тим навивај, јас за мојот, вака не бива.
И шо да биди кладбата, ако веќе си се согласил на мојот предлот?
Не бе се зафркавам. За оваа утакмица не се кладам, ќе изгубам знам. Треба чудо за да победи Ливерпул.
Ехее бод ако извадат треба цела недела да се радуваат, јас би бил задоволен ако дадат гол. А кај вас освен Ди Мариа има некој друг што нема да игра?Во многу лоша состојба се и резултати, а од друга страна Јунајтед е во серија 5 победи и плус игра дома. Би требало да ја добиеме.... а Ливерпул би бил и задоволен со бод.
Ехее бод ако извадат треба цела недела да се радуваат, јас би бил задоволен ако дадат гол. А кај вас освен Ди Мариа има некој друг што нема да игра?
А на Ливерпул одбраната една јака што еСмолинг и Блинд....
Смолинг ни беше најдобар стопер изминативе утакмици, така да сметај циркус одбрана.
А на Ливерпул одбраната една јака што е
Заборавив да кажам дека треба да се радуваат и ако не примат 4 или повеќе голови. Последниве утакмици во одбрана играат месечари и пациенти така да 3 топки завршуваат во мрежата на Мињоле, а нападот можеби не е како одбраната ама пак не е нешто јак. Вака да си пробам точен резултат, 3:0 за Јунајтед.
Е да во право си, најголемо дерби е ова на кое и да бидат ептен мотивирани Ливерпул, пак ќе примат 3 гола. Слушај ме ќе видиш.Не сме толку убедливи во играта. Со Стоук во 2 минути ќе уништеа се, со Сотон од 3 шанси 2 гола постигнавме... сепак ова е дерби, најголемо во Англија, така да би рекол овде најголема улога имаат емоциите на самите фудбалери.