Сакам да кажам/Сакам да прашам

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Дали некој знае, каде во Скопје можам да најдам лижавчиња во форма на срце, освен оние црвенине во Рамстор што ги има. Ми требаат да си го декорирам сама за свадба. Значи некоја продавница која што работи со тоа и секако не се високи цените?
Sewa во Скопје, тоа е gift shop, имаше порано

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Ајде баш ќе видам, кај имаат сега продавница само не знам....имаа на плоштад и во беверли ама мислам дека двете ги затворија.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ајде баш ќе видам, кај имаат сега продавница само не знам....имаа на плоштад и во беверли ама мислам дека двете ги затворија.

Sewa има на Рекорд, до продавницата за велосипеди. Иначе, видов такви лижавчиња некаде во SCM, само не ми текнува каде точно. Најверојатно помеѓу бутиците, нели има нешто како штандови.

• Ми се допаѓа
Реакции: rain-bow

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
СДК ако некој ја бара Идиотски приказни од Ксенија Николова ја има во Матица (inlove)

Хоуп*

Proton
4 април 2013
2,410
4,218
753
Може некој да им каже на тие што ми се фалат на фб со ливчиња дека фатиле дека можам да им ја израчунам добивката иако ја скриле со паричка или ливче, ако коефициентите и уплатата можам да им ги видам?

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Мислам дека никоја година не сум ја сакала зимата вака силно.
Некако уживам во топлите џемпери што ги носам, во мирисот на кора од портокали и мандарини ставени на радијатор во мојата соба, во меки пижами и студени утра...
Дури се радувам и на поставените штандови со новогодишни украси, си разгледувам честитки и сијалички а тек сме 3 Декември.
Има некоја магија во предновогодишната атмосфера и зимата, признајте.
Ги сакам и рекламите на Кока-Кола, и новите чорапи со снегулки.

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Може некој да им каже на тие што ми се фалат на фб со ливчиња дека фатиле дека можам да им ја израчунам добивката иако ја скриле со паричка или ливче, ако коефициентите и уплатата можам да им ги видам?
Коефициентите ги множиш еден со друг, а после со уплатата, мислам дека беше така.

Последна промена:

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
Мислам дека никоја година не сум ја сакала зимата вака силно.
Некако уживам во топлите џемпери што ги носам, во мирисот на кора од портокали и мандарини ставени на радијатор во мојата соба, во меки пижами и студени утра...
Дури се радувам и на поставените штандови со новогодишни украси, си разгледувам честитки и сијалички а тек сме 3 Декември.
Има некоја магија во предновогодишната атмосфера и зимата, признајте.
Ги сакам и рекламите на Кока-Кола, и новите чорапи со снегулки.
Мене се ми е спремно од елка,лампиони,сијалички и украси така да едвај го чекам викендов да почнам со ритуалот
на новогодишно украсување и не,не е рано ич:zelen.
И секоја година мислам дека платата ја трошам само на тоа,посебно на сијалички и пак ми се малку,ама на радоста моја и нема крај кога ќе си го видам осветелен целиот двор навечер,е ко дете мало се чувствувам тогаш,баш магично.
Плус тоа трае цел декември па се до крај јануари,никој не смее ни да помисли да раскити нешто без да ме праша:D.

Последна промена:

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,519
1,183
Big Sur
Децо, дали годинава сте заинтересирани да бираме форумџии ко лани?
Не сме многу, ама да се преброиме.
Малце од возбуда ја убрзавме, али еве, да се консултираме сите заедно.
Сакате ко ланската тема или пошто сме помалку, да одиме со предлози, па од тие да избереме нешто како Топ 3 или Топ 5 форумџии за 2014?
Кој е расположен, слободно давајте идеи и коментари овде. :wavespin