Сакам да кажам/Сакам да прашам

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Да ти ја објаснам женската белја само може да се препоставува човек наеднаш нестанува убиец тоа е факт. Зш овде незнам баш како терала работата ќе кажам за случајот кога во Аердром типот ги уби сестрите и се самоуби потоа. Дечкото беше толку мирен , а таа бараљше само начин да му ги лапне парите. Овој и даде околу 5000 евра и повеќе и таа реши дека веќе не го сака. Тој збеснува затоа што многу вљубен во неа. Гледа дека се пакува мисли бега од него со парите тој по пиштолот и чао пријатно.
Плус занајновиов во Злетово зошто непобарала дотичната полициска заштита коа и се понудило ?
Дечкото од Аеродром многу мирен, а кажаа дека бил пријавуван и дека не му биле сите овци на број. Како можеш да ги браниш таквите лудаци не знам.
Ти си ми убедливо најсмешниот член на форумов. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Да ти ја објаснам женската белја само може да се препоставува човек наеднаш нестанува убиец тоа е факт. Зш овде незнам баш како терала работата ќе кажам за случајот кога во Аердром типот ги уби сестрите и се самоуби потоа. Дечкото беше толку мирен , а таа бараљше само начин да му ги лапне парите. Овој и даде околу 5000 евра и повеќе и таа реши дека веќе не го сака. Тој збеснува затоа што многу вљубен во неа. Гледа дека се пакува мисли бега од него со парите тој по пиштолот и чао пријатно.
Плус занајновиов во Злетово зошто непобарала дотичната полициска заштита коа и се понудило ?

Бре, бре, жената е крива. Уште па за 500 евра испоубил 2 персони и самиот себе си. Можеби бил мирен во јавноста, но очигледно во психата бил далеку од смирен. Па ете, жената го искористила за пари. Ниту е прв пат, ниту е последен. Башка, немој да кажеш дека нема и обратни случаеви, односно каде што мажот е тој што ја искористува жената за пари. А и не мора да е романтичен односот, секаде има такви искористувања. Што ќе биде ако сите почнат да убиваат кога ќе бидат обесправени...

• Ми се допаѓа

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,024
9,655
1,683
Normandy
Не, не ми е јасно како се правдаат вакви постапки.
И да е така, човекот да бил мирен, не е ли смешно бре на тоа мало место да ја земе токму таа што шврља наоколу?
Мислам дај, човекот бил свесен со кого има работа.

• Ми се допаѓа

Selene

Модератор
6 јуни 2012
720
1,865
1,103
... муабет, муабет...
Дали ти ми напиша оправдание за убиство?
А еве да влеземе во некој хипотетички паралелен свет те молам одговори ми, што биле таткото, мајката и сестрата криви за нејзиното однесување? Како сега според тебе правдата е задоволена?

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Не, не ми е јасно како се правдаат вакви постапки.
И да е така, човекот да бил мирен, не е ли смешно бре на тоа мало место да ја земе токму таа што шврља наоколу?
Мислам дај, човекот бил свесен со кого има работа.
Грешка си не е работа дали е мало место и секој со секого се знае, се менуваат луѓето во брак а луѓето во денешно за пари све прават.
Мене не ми е сфатливо како решевааат да одземат живот, е тоа неможам да разберам.

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Сакам да ве прашам стварно ли беа намалени цените на Black Friday шетавтее ли ?

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Сакам да ве прашам стварно ли беа намалени цените на Black Friday шетавтее ли ?
Што ќе ти е сабота сме утре. :)
Мене ми кажуваа дека врска си немало од попуст. Кај нас кој ти дава поевтино нешто, може некој да ти земе само. :)