Има ли сѐ уште такви женски што се чуваат за прва брачна ноќ?

Alexander

Староседелец
10 март 2012
25
5
1,003
37
сигурен сум дека тој типот не кажа за невините не биле невини по нивен избор инаку јас само го подвлекувам тоа што другите го мислат и да и ја сакам сите да се невини бар додека не наполнат 20че и ќе можат сами да одлучат со кој ќе го поминат остатокот од животот нели така е најправилно ама да не се лажеме реалноста е сосема превртена и ни го наложува токму спротивното и јас ако се прашувам треба само по една за секој :p ама пак ќе кажам РЕАЛНОСТА е друга... и јас се извинувам шт

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina

Alexander

Староседелец
10 март 2012
25
5
1,003
37
леле стварно се предавам и повеќе не коментирам на темава дека е многу сензитивна а јас само сакаав да ја доловам реалностаинаку и јас сум против ова што се случува денес :p

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
леле стварно се предавам и повеќе не коментирам на темава дека е многу сензитивна а јас само сакаав да ја доловам реалностаинаку и јас сум против ова што се случува денес :p
Најпаметната одлука што си ја донел во животот.

• Ми се допаѓа
Реакции: Alexander

Prashina

Староседелец
28 јуни 2013
1,367
3,061
1,133
Сигурно дека има. Секој си одлучува спрема својот избор.Но, мислам дека ако девојката не сретне момче кое навистина го сака не треба по секоја цена да легне со било кој за да ја изгуби невиноста. За жал познавам девојки кои за да бидат "ин "се ќе направат.
Сепак треба да се зрели и физички и умствено кога започнуваат да водат љубов. Признале или не , првиот љубовник секогаш го паметиме.

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Тоа е тоа. :zelen Нека му е со среќа!
10809_736372746444347_1893255065106344086_n.jpg

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and Y1K991

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
за тие што се кинат на 14 секоја чест барем си го одб
иле гајлето хахахах а па сеа за тие над 20 е тоа е више проблем шо чекале толку требало да научат да се сакаат порано него 20+ јас бар така мислам :p
A ти колку имаш...16-17?!

Баш и не делуваше дека си против тоа со коментарите погоре...
Уште ко го нарекуваш губењето на невиност, едно гајле помалку...не знам баш...

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143
Секако дека дааа!
ЕТЕ СУМ! :D
Да се знае бе прва брачна ноќ. Не некој уште не мажени се испукале и на првата бр ачна ноќ? Ае демек адет прва брачна ноќ и ќе имаме секс. Друго е кога за првпат го доживуваш тоа чуство. А вака веќе знаеш како е, и сеедно ти е што ќе биде на прва брачна ноќ макар и да немам секс сеедно!
Ќе си се чувам се до првата брачна ноќ.
За секс? Немора да е само вагинален секс. :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Prashina