Што ќе ни готвиш,јајца да не спржиш само да заштедиш на струја.Не не или на скапа или ич.
Ај па и вие што ако е на скапа, нема да потрошам многу.
Што ќе ни готвиш,јајца да не спржиш само да заштедиш на струја.Не не или на скапа или ич.
Ај па и вие што ако е на скапа, нема да потрошам многу.
Па или тоа или варени. Или најубаво сендвичи ќе ви направам со шунка и кашкавал.Што ќе ни готвиш,јајца да не спржиш само да заштедиш на струја.
Ем ручек,ем ќе заштедиш струја и време,ваков да те баравме не ќе те најдевме.Па или тоа или варени. Или најубаво сендвичи ќе ви направам со шунка и кашкавал.
хахаха ко златна мина ни дојде, ама така ќе не нагои не ќе можеме да се препизнаеме, холестерол не мерам никако срце ќе ме стегнеЕм ручек,ем ќе заштедиш струја и време,ваков да те баравме не ќе те најдевме.
@Notice повели твој е,само провери си холестерол за некое време.
После ќе ни готви диетални оброци,ќе ни смеша таму некоја салата и ајт.хахаха ко златна мина ни дојде, ама така ќе не нагои не ќе можеме да се препизнаеме, холестерол не мерам никако срце ќе ме стегне
667666 лајкови. Сега сум спремен да влезам во секта.
Ќе ме примат мене, еден помалце или повеќе нема разлика. Битно црн да сум.
Нема да те примат добродушен си, ќе треба утре некој да го забодиш со шприц со заболена крв, нема да имаш срце.Ќе ме примат мене, еден помалце или повеќе нема разлика. Битно црн да сум.
Добро глумам, јас уствари сум сериски убиец. Под кревет имам две тела. Ако ми кажат од сектата да убијам некого јас одма ќе го направам тоа.Нема да те примат добродушен си, ќе треба утре некој да го забодиш со шприц со заболена крв, нема да имаш срце.
Што мислиш ти таму со искуство дека примаат? Па да им се правиш демек се знаеш... Тие бараат некој неук, да можат да го научат.Добро глумам, јас уствари сум сериски убиец. Под кревет имам две тела. Ако ми кажат од сектата да убијам некого јас одма ќе го направам тоа.