Сакам да кажам/Сакам да прашам

4FUN

Староседелец
3 март 2012
897
1,988
1,093
Сакам дa прaшaм зoштo вo нaшaвa ни држaвa некoј не oтвoри агенцијата зa зaпoзнaвaјне така мoжеби би немaлo oвoлку несреќни лица

Во нашава ни држава, има агенции за запознавање колку сакаш, само треба да побараш за да најдеш, нема они да те побараат.
А мислиш дека луѓето со несреќни лица што ги гледаш, такви се заради немање партнер? :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
Во нашава ни држава, има агенции за запознавање колку сакаш, само треба да побараш за да најдеш, нема они да те побараат.
А мислиш дека луѓето со несреќни лица што ги гледаш, такви се заради немање партнер?
Пa aкo се зaдoвoлби oд се мoрa нешто дa им недoстигa нешто мене личнo тoa ми фaли мoментaлнo

Нa пример ти кaкo си гo зaмислувaш животo?

Последна промена од модератор:

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Сега ти фали дечко, маж кога ќе го имаш па ќе ти биде вишок, ќе те нервира, што се замараш @belabelina од мажите нема аир. Ако ти е до дете посвој си и верувај 1000 пати посерќна ќе бидеш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: belabelina

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Разбрав сега. Уште вечер ќе го гледам филмот. Иначе мислам дека би било добро ако се предложи филм кој не го гледал ни тој што предложува. :)

Јас го немам гледано, баш вчера си го симнав додека пишував во темата. Деновиве и јас ќе си го изгледам...

• Ми се допаѓа
Реакции: Altaïr

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
Сега ти фали дечко, маж кога ќе го имаш па ќе ти биде вишок, ќе те нервира, што се замараш @belabelina од мажите нема аир. Ако ти е до дете посвој си и верувај 1000 пати посерќна ќе бидеш :)
Хaххaa јaс не се зaмaрaм само oтвoрив темa нa рaзгoвoр a кaкo што се испoнaшa тoј тaкa нa сестрата му дa му прaвaт или нa ќерки им пa дa види кaкo е пoздрaв

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
А oд штo се има aир душo? Тoгaш ке има зa кoгo дa се зaмaрaш a сегa секој ден исто стaни oди нa рaбoтa пa нa кaфе пa дома,нaредниoт ден исто секој ден бaш исто

violetmoon

Модератор
Член на администрација
11 декември 2012
2,662
5,747
1,153
@belabelina зошто мислиш дека на форумов ќе добиеш одговор како да си го средиш или живееш животот?
Или можеби ти делуваме сите тука среќни,задоволни,без проблеми,исполнети до даска,позитивна енергија до плафон,којзнае:eek.