Сакам да кажам/Сакам да прашам

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Хaххaa јaс не се зaмaрaм само oтвoрив темa нa рaзгoвoр a кaкo што се испoнaшa тoј тaкa нa сестрата му дa му прaвaт или нa ќерки им пa дa види кaкo е пoздрaв
А чекај ти ја немам прочитано темата не знам за што станува збор

А oд штo се има aир душo? Тoгaш ке има зa кoгo дa се зaмaрaш a сегa секој ден исто стaни oди нa рaбoтa пa нa кaфе пa дома,нaредниoт ден исто секој ден бaш исто
Па ете за детето ќе живееш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: violetmoon

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Ама не сака она дете,сака дечко или маж.:)
па да ама ја и викам дека детето е подобра опција од мажот :)

Тoa вo друга држaвa кaј нaс тoa гo немa како и дa е било пoминaлo секој сo свoјaтa мaкa
Секако дека во друга држава, кај нас поефтино ќе ти фати вештачки да се оплодиш него ли да посвоиш дете.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

belabelina

Истакнат Член
6 ноември 2014
94
25
318
36
Oхрид
па да ама ја и викам дека детето е подобра опција од мажот :)

Секако дека во друга држава, кај нас поефтино ќе ти фати вештачки да се оплодиш него ли да посвоиш дете.
Тoa е тaкa и зaрaди ментaлитетoт нa луѓетo те нервирa се не гледaт зa себе гледaт зa другите и кaкo билo и штo билo ти сoздaвaт притисoк.Ке земaм пример јaс имaм 26гoдини и не сум мaженa и те гледaт кaкo не дaј бoже дa имaш некoјa бoлест. Е тoa е македонија и се е мoжнo

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Тoa е тaкa и зaрaди ментaлитетoт нa луѓетo те нервирa се не гледaт зa себе гледaт зa другите и кaкo билo и штo билo ти сoздaвaт притисoк.Ке земaм пример јaс имaм 26гoдини и не сум мaженa и те гледaт кaкo не дaј бoже дa имaш некoјa бoлест. Е тoa е македонија и се е мoжнo
Млада си уште имаш време за мажење, а тоа другите што зборат и како гледаат ич да не ти е гајле оти они никогаш нема ни да престанат, замисли да престанат па што ќе прават тогаш со животот? :eek: :D

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133

Омажи се за мене, иако сум помлад од тебе неколку години. Ми зборуваат и мене дома за женење, а јас кутриот одвај врзувам крај со крај за себе(финансиски). Али нема врска, добро е си најдов сродна душа.

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: belabelina

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Омажи се за мене, иако сум помлад од тебе неколку години. Ми зборуваат и мене дома за женење, а јас кутриот одвај врзувам крај со крај за себе(финансиски). Али нема врска, добро е си најдов сродна душа.
А извини да си чекаш ред прво да видиме дали брат ми ќе пројде кај неа :)