Сакам да кажам/Сакам да прашам

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Не само за тие од центар, за сите останати правилно е пЛескавица, а за тие од Чаир, Сарај и слични на нив правилно е пЉескавица. :)
Бог да чува и то лесковачка во Автокоманда, ама добро може овие и на Српски си пишале :) ама на прв поглед знае доста да те замисли. :)

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Бог да чува и то лесковачка во Автокоманда, ама добро може овие и на Српски си пишале :) ама на прв поглед знае доста да те замисли. :)
Че го пукам у Љесковица бе море .. че го правим на Љом .. че го пукам све то со зоља .. хај нонен.

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ај да прашам,што фајде имаме од овие показателиве на мислења,допаѓања и на поени(нешто се закржлавија додуше поениве или не ми ги давате за инат)?

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Тие кога ќе стигнеш одреден број на мислења и допаѓања, ти доаѓат јеховини сведоци на вратата, ти кажуваат што и како е таа нивната цела прикаска,потоа доаѓа дедо Јове да пее, онда кога ќе ја затвориш вратата веднаш ти ѕвони ѕвончето без пред тоа ти да забележиш, доаѓа некој од модераторите и ти носи поклон внатре убаво завиткан во чест на добиените поени. Колку повеќе поени толку подобар поклон.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Тие кога ќе стигнеш одреден број на мислења и допаѓања, ти доаѓат јеховини сведоци на вратата, ти кажуваат што и како е таа нивната цела прикаска,потоа доаѓа дедо Јове да пее, онда кога ќе ја затвориш вратата веднаш ти ѕвони ѕвончето без пред тоа ти да забележиш, доаѓа некој од модераторите и ти носи поклон внатре убаво завиткан во чест на добиените поени. Колку повеќе поени толку подобар поклон.
Бре бре....шо убо ме мотивира да продолжам....ц ц.....а мојт ли да си одберам модератор кој да ми дојдит дома?:giggle

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,690
3,871
1,183
Бре бре....шо убо ме мотивира да продолжам....ц ц.....а мојт ли да си одберам модератор кој да ми дојдит дома?:giggle
Не. Модераторите се по случаен избор, се влечи ждрепка, и добиваш рандом модератор со рандом подарок во зависност од допаѓањата и мислењата.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Не. Модераторите се по случаен избор, се влечи ждрепка, и добиваш рандом модератор со рандом подарок во зависност од допаѓањата и мислењата.
ооо ...и еден хунза внатре и од трите подолгото.....:rofl