Хамбургера зa тие од центар кaко е правилно?
Хамбургера зa тие од центар кaко е правилно?
Не само за тие од центар, за сите останати правилно е пЛескавица, а за тие од Чаир, Сарај и слични на нив правилно е пЉескавица.а зa тие од центар кaко е правилно?
Бог да чува и то лесковачка во Автокоманда, ама добро може овие и на Српски си пишале ама на прв поглед знае доста да те замисли.Не само за тие од центар, за сите останати правилно е пЛескавица, а за тие од Чаир, Сарај и слични на нив правилно е пЉескавица.
Че го пукам у Љесковица бе море .. че го правим на Љом .. че го пукам све то со зоља .. хај нонен.Бог да чува и то лесковачка во Автокоманда, ама добро може овие и на Српски си пишале ама на прв поглед знае доста да те замисли.
Бре бре....шо убо ме мотивира да продолжам....ц ц.....а мојт ли да си одберам модератор кој да ми дојдит дома?Тие кога ќе стигнеш одреден број на мислења и допаѓања, ти доаѓат јеховини сведоци на вратата, ти кажуваат што и како е таа нивната цела прикаска,потоа доаѓа дедо Јове да пее, онда кога ќе ја затвориш вратата веднаш ти ѕвони ѕвончето без пред тоа ти да забележиш, доаѓа некој од модераторите и ти носи поклон внатре убаво завиткан во чест на добиените поени. Колку повеќе поени толку подобар поклон.
Не. Модераторите се по случаен избор, се влечи ждрепка, и добиваш рандом модератор со рандом подарок во зависност од допаѓањата и мислењата.Бре бре....шо убо ме мотивира да продолжам....ц ц.....а мојт ли да си одберам модератор кој да ми дојдит дома?
ооо ...и еден хунза внатре и од трите подолгото.....Не. Модераторите се по случаен избор, се влечи ждрепка, и добиваш рандом модератор со рандом подарок во зависност од допаѓањата и мислењата.
Ам, може ќе биде од трите двете подолги. Не знаеш тоа.ооо ...и еден хунза внатре и од трите подолгото.....