Толкување на сонови

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo сонував како некој да ме гали дур спијам , толку беше реално што ко се разбудив ко да беше јаве , уште чувствував кај што поминувала раката на главата
Можрби сама си поминала со раката, или пак тоа бил покривачот или косата, а многу често е случува и да ти ,,игра,, некој нерв па да имаш чувство дека некој те допира... во секој случај не е нешто посебно.

Aleksis

Jukebox
4 април 2013
1,443
2,543
1,133
Сега кога имаме ''наш човек'' што ни толкува ќе пишам тука, нема да барам на соновниците по нет. :zelen
1 сон. Се случува сообраќајна несреќа за која јас сум виновна, и умира мој многу добар другар што го немам одамна видено-живее во друг град. По грдо чувство амин.
2 сон. Жестока караница со бившиот дечко. Лом се направивме. Јас мислам дека толку солзи не сум исплакала, и не сум била толку нервозна никогаш на јаве. Се карав зашто наводно имал друга.
3 сон. Веќе вторпат сонувам дека сум во автобус и дека возачот прегазува пешак, а јас го гледам распарчен додека го одминувавме со возилото.
@malo ? Најверојатно е дека ништо посебно не значат ама да си прашам јас.
:)

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Сега кога имаме ''наш човек'' што ни толкува ќе пишам тука, нема да барам на соновниците по нет. :zelen
1 сон. Се случува сообраќајна несреќа за која јас сум виновна, и умира мој многу добар другар што го немам одамна видено-живее во друг град. По грдо чувство амин.
2 сон. Жестока караница со бившиот дечко. Лом се направивме. Јас мислам дека толку солзи не сум исплакала, и не сум била толку нервозна никогаш на јаве. Се карав зашто наводно имал друга.
3 сон. Веќе вторпат сонувам дека сум во автобус и дека возачот прегазува пешак, а јас го гледам распарчен додека го одминувавме со возилото.
@malo ? Најверојатно е дека ништо посебно не значат ама да си прашам јас.
:)
1. Можеби имаш желба да го видиш, или пак те болат некои неразрешени работи од минатото поврзано со него. Сакаш да убиеш некој непријатност која стои помегу вас.
2. Имаш потреба од искажување на чувствата пред него. Најверојатно собираш многу во себе. Или те нервира па премолчуваш или премногу го сакаш, а го криеш тоа.
3. Повторно сакаш да ,,убиеш,, нешто што ти пречи во одлуките поврзани со блиска иднина.

• Ми се допаѓа
Реакции: Aleksis

natnat

Нов член
23 август 2014
18
2
3
32
Vo edna soba imalo televiZor i nekolku ramki za sliki ama praZni a na edna slika od тоше i namesto svejki ramki sum stavila 3 isto taka prazni i sum ja pogalila negovata slika i sum sednala seto bilo tisina
:'( @malo

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
Vo edna soba imalo televiZor i nekolku ramki za sliki ama praZni a na edna slika od тоше i namesto svejki ramki sum stavila 3 isto taka prazni i sum ja pogalila negovata slika i sum sednala seto bilo tisina
:'( @malo
Нема значење, не се вознемирувај непотребно.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
@malo си отвори работа ти :zelen
Доста често сонувам како откопувам од ситна песок или крај брег монети.После тоа задолжително имам неуав ден.
Благодарам,поздрав.(inlove)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@malo сакам твое мислење......што значи кога сонуваш многу деца,кондури,патики.....во соновник прочитав, но сакам твое објаснување.....Ти благодарам одма.

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo си отвори работа ти :zelen
Доста често сонувам како откопувам од ситна песок или крај брег монети.После тоа задолжително имам неуав ден.
Благодарам,поздрав.(inlove)
Чувствуваш празнина на емотивен план. Можно е да откопуваш стари спомени... Монетите може да значат и лоши мисли или зборови кои некој ти ги упатува, ама позади грб. Тоа подсвесно го чувствуваш, па ги вадиш на површина.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and Prashina

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo сакам твое мислење......што значи кога сонуваш многу деца,кондури,патики.....во соновник прочитав, но сакам твое објаснување.....Ти благодарам одма.
Замор од секојдневието. Можеби си размислувала за некоја мала промена, патување, одење на гости или пак се ближи нечија свадба или слава...
Но можеби си размислувала и за потрага по нова љубов, впуштање во некоја кратка авантура...

• Ми се допаѓа
Реакции: diva orhideja