Толкување на сонови

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
@malo прв сон:
сонував кондури и камче во нив по прашлив пат.

втор сон:
Како залевам билка,зелена.

трет сон:
Него како ми кажува дека се согласува да ја игра играта и дека мора да ги почитувам правилата.
Држеше стапче во рака и беше озбилен.
Имаше три правила,на првото само се сеќавам.
-На работа ништо да не се примети.
Потоа во истиот сон го сонував закопан во песок само главата му се гледаше и стана глумејќи чудовиште.

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo прв сон:
сонував кондури и камче во нив по прашлив пат.

втор сон:
Како залевам билка,зелена.

трет сон:
Него како ми кажува дека се согласува да ја игра играта и дека мора да ги почитувам правилата.
Држеше стапче во рака и беше озбилен.
Имаше три правила,на првото само се сеќавам.
-На работа ништо да не се примети.
Потоа во истиот сон го сонував закопан во песок само главата му се гледаше и стана глумејќи чудовиште.

1. Кондурите се поврзуваат со љубовта, но јас лично сметам дека имаат повеке врска со сигурноста во љубовта. Камчето е пречка.
2. Овој сон е убав. Можеби е поврзан со здравјето и виталноста, доколку си имала некои проблеми, па сега поминуваат... Но може да биде и знак дека сакаш да станеш мајка. Жените многу често сонуваат како одгледуваат растенија кога им се појавува мајчинскиот инстинкт.
3. Бидејки ти ја знам ситуацијата... премногу се плашиш, а од друга страна знаеш дека можеш да бидеш по цврста од него. Досега најверојатно си открила неколку негови слабости. Подсвесно како да се охрабруваш.

• Ми се допаѓа
Реакции: Lena and Prashina

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo sonuvav majkami ( ima vestacki zabi potocno kazano vilici) kako i bila izbaena vilicata gorna ostavena na masa i zab skrsen od nea ama pak tuka bese do vilicata
Uste edwn sum se gusela vo son nemozev vozduh da zemam ni da podgoltnam :-( pozz fala
Загрижена си за здравјето на мајка ти, а второто не е сон.

• Ми се допаѓа
Реакции: natnat

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
@malo Сонував прво дека некоја девојка во сонот моја пријателка губи нејзино куче ротвајлер , и мене ми било страв од кучево но сум земала некоја свирка и сум почнала да го барам кучево низ улици, и барам барам, и ко што стоев едно време некое куче друго дошло и ми се качило на грб и сум си го зела и сум почнала да плачам

malo

Староседелец
Најфотограф
13 септември 2012
1,280
2,070
1,133
@malo Сонував прво дека некоја девојка во сонот моја пријателка губи нејзино куче ротвајлер , и мене ми било страв од кучево но сум земала некоја свирка и сум почнала да го барам кучево низ улици, и барам барам, и ко што стоев едно време некое куче друго дошло и ми се качило на грб и сум си го зела и сум почнала да плачам
Убаво е. Поврзано е со емоциите. Најверојатно ке се случи нешто добро кое не си го очекувала. Можеби подршка или помош од некоја личност. Ке биде од големо значење за тебе. Емотивно ке те заздрави и ке чувствуваш голема благодарност.

• Ми се допаѓа
Реакции: BlackTulip

BlackTulip

Староседелец
15 март 2013
628
790
1,103
Убаво е. Поврзано е со емоциите. Најверојатно ке се случи нешто добро кое не си го очекувала. Можеби подршка или помош од некоја личност. Ке биде од големо значење за тебе. Емотивно ке те заздрави и ке чувствуваш голема благодарност.
Имам една другарка мине низ многу лош период, и сонувала некни како и паѓа заб (позаден) и го плукала вика дури и крвта во устата ја осетив

Последна промена:

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,531
14,441
1,683
Таму каде што треба
Имам една другарка мине низ многу лош период, и сонувала некни како и паѓа заб (позаден) и го плукала вика дури и крвта во устата ја осетив
Јас знам дека кога паѓа заб е смрт на некоја роднина.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Јас знам дека кога паѓа заб е смрт на некоја роднина.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Јас колку пати имам сонувано како ми паѓа заб, до сега (пу,пу,пу) никој не починал.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and malo