Си барам мома по мој вкус

Nekoe

Нов член
25 септември 2014
12
14
3
36
Ај и ја да се опиша: Ногу јака џенцка со напрчено дупе и муце, со едно колбавче и две јајчиња на око дава на часови по математика и не прави никаков проблем ако од неа се побара нешто повеќе.
Ништо, чим и математика ми спомна, одма ми ја уби желбата...

Nekoe

Нов член
25 септември 2014
12
14
3
36
Ти си ептен по мој вкус... дури и на местенка да ми заличи работава. За сега си фаворит, али ништо од виберот, прво паметно телефонче да си купам... (facepalm)
Нема да зажалиш. Вредна домаќица, грижлива жена, све ќе ти бидам. Во стаклено ѕвоно ќе те чувам.Дај ми скупе и модераторот нека ја затвара темата.[/QUOTE]
хахахахаха, грабај - бегај работава.. :p

lady_blue

Староседелец
14 февруари 2012
2,397
4,420
1,153
Хихи, епа, ај чим така, давај ми ум... и од овие што ќе се пријават, ако некоја се прецени од преголема желба да ме фасцинира, извести ме со време... Крајниот збор заедно ќе го имаме.. :p
Така, така, ете ова @Aleksis уба е, ама дека прва се јави некако сумЉива ми е, а и гледам многу напнува, остај ти грабај-бегај. Ова вторава со меткано име ќе имаш мака да ја тагнуваш, а башка е машка. Овој @existence само за мрчење е дојден и да ти ја ремети потрагата.
Легни си сега, утре поќе ќе дојдат. Тие поарните на сред ноќ не дремат по форуми.

Nekoe

Нов член
25 септември 2014
12
14
3
36
Така, така, ете ова @Aleksis уба е, ама дека прва се јави некако сумЉива ми е, а и гледам многу напнува, остај ти грабај-бегај. Ова вторава со меткано име ќе имаш мака да ја тагнуваш, а башка е машка. Овој @existence само за мрчење е дојден и да ти ја ремети потрагата.
Легни си сега, утре поќе ќе дојдат. Тие поарните на сред ноќ не дремат по форуми.
Па ја не барам поарна, барам некоја по мој вкус.. ако не седи до 2 сабајле, ич муабет не и правам! :p Алексис на место ми се гледа, али фала за претпазливост, а овие знам дека се машки, ама гледам сакаат да го стават газот кај што не им е место, или можеби им е...? ;) Ај со лесно за утре...

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Морам да се вмешам во потрагава...
Ами ти момче @Nekoe не кажа каков е тој твој вкус...?
Де дај кажи ни’ ние одма моме ќе ми ти најдиме...

• Ми се допаѓа
Реакции: Mameha and Y1K991

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ти сине да си купиш карта за накај Припјат, премногу си ха це за овдешниве жени некако...
До Киев и со аероплан се тера, после со реис или афтостоп...

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Вака сеа... ја користам оваа прилика што се логирав на форумов и ја прочитав оваа тема. Сам сум ( и запечен) и сакам да запознаам некоја домаќинка. Сакам да знае да прави манџа, ќофтиња без лебни трошки, оти многу тврди се... исто така сакам да знае барем 10 тина рецепти за десерт. (не мора да биде со астрономска сума, пример 600 денари за двајца)

И право пропорционално на ова, нема да ме кошта момичката многу, затоа што повеќето време ќе го троши дома, наместо да се шета по салони за убавина. И плус сакам природна убавина <3.

ИИИииии то е.

• Ми се допаѓа
Реакции: MoonFairy and Outrider

Nekoe

Нов член
25 септември 2014
12
14
3
36
И ти се нудиш моме да ми бараш, а неќеш сама да си ја пробаш среќата.. :^) И мој вкус однапред не кажувам, ќе се отвори простор за удварања со лажни карактери така... на крај ќе си дознаете... :svirka