И тоа како спиеја французите три четвртини. Баш штета после таква игра против Шпанија и да изгубат на ваков начин. Баш искусна репрезентација е Франција, кога е најпотребно не можат да утнат. Батум се здиве човекот, колку ќе ми беше мило да ги решеше на крај ама ете, имаше и нели 2 промашени мислам, да влезеа тие ќе се радувавме сега. Да играа тие што фалат ауу, немаше да е вака сега.Не дека французите не спиеја скоро три четвртини, ама и србите малку на среќа се провлекоа плус по некоја судиска грешка во нивна корист.
Завршницата драми. Батум малку фалеше да ги реши србите кои последната четвртина се молеа да помине зашто паднаа на кондиција. Против Америте типувам дека ќе губат 30+. Франција без Паркер и Ноа и не изиграа лошо на првенството.
Да не се вреѓаме. Нема гаден народ,има гадни луѓе!И тоа како спиеја французите три четвртини. Баш штета после таква игра против Шпанија и да изгубат на ваков начин. Баш искусна репрезентација е Франција, кога е најпотребно не можат да утнат. Батум се здиве човекот, колку ќе ми беше мило да ги решеше на крај ама ете, имаше и нели 2 промашени мислам, да влезеа тие ќе се радувавме сега. Да играа тие што фалат ауу, немаше да е вака сега.
Како се радуваат нашиве па за србија цц, па погаден народ од нив нема а ние ќе им се радуваме. Ги посака шутот денес во трите четвртини иначе ќе го изедеа јако. Прв пат ќе навивам за САД само затоа што играат против србија, нека ги растурат таму 40+.
Не гледам причина да се радуваме на нивна победа како да сме победиле ние.Да не се вреѓаме. Нема гаден народ,има гадни луѓе!
Па изгледа пак ракометарите ќе те израдуваат ама следната година.Ништо од марсељеза по втор пат годинава :/ И кошарка и фудбал ме оставија без химна, само ракометарите зимото победија.
Кој те тера да се радуваш?! Јас се радувам затоа што тоа е моја земја исто како и Мк. Затоа успори со навреди.Не гледам причина да се радуваме на нивна победа како да сме победиле ние.
Па изгледа пак ракометарите ќе те израдуваат ама следната година.
Радувај се ако е твоја земја, мене не ми се јасни тие што србија не е нивна земја а се радуваат толку многу. Никој не ме тера а и не ни сакам да ме тера, јас никогаш не навивам за србија ниту ќе навивам некогаш.Кој те тера да се радуваш?! Јас се радувам затоа што тоа е моја земја исто како и Мк. Затоа успори со навреди.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Навредувај, тоа покажува и кажува за тоа каква личност си ти.Радувај се ако е твоја земја, мене не ми се јасни тие што србија не е нивна земја а се радуваат толку многу. Никој не ме тера а и не ни сакам да ме тера, јас никогаш не навивам за србија ниту ќе навивам некогаш.
Мое право си иначе кого и дали ќе навредувам.
Како па ти се најде навредена затоа што рекол дека србите се гаден народ? Негово мислење. Ако имаш некое српско потекло не потенцираше дека твоите се гадови.Навредувај, тоа покажува и кажува за тоа каква личност си ти.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk