Чет муабети (ти реков-ми рече)

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
@Söldner @diva orhideja Стварно ве замолувам да припазите на навредите, сеа ќе расправаме кој е глуп,прост,неписмен ?!
Бидете вие паметни,писмени и културни ако другите не се. Бидете им вие убав пример а не лош. :)
Секоја навреда на член со такви зборови се казнува.
Знаеш дека од сите на форумов тебе те сметам за најдобра и најпрофесионална и те почитувам,за мене твојот збор е закон,но нека не навредува он други,и него не му се приметуваат навредите.

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
Знаеш дека од сите на форумов тебе те сметам за најдобра и најпрофесионална и те почитувам,за мене твојот збор е закон,но нека не навредува он други,и него не му се приметуваат навредите.
Ми дадоа казнен поен за навредата, не се секирај. И следен пат нека не ти е гајле дали навредувам јас или не, гледај си за тебе ти.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ми дадоа казнен поен за навредата, не се секирај. И следен пат нека не ти е гајле дали навредувам јас или не, гледај си за тебе ти.
И сега што треба да направам?Смир смир.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Ништо не треба да направиш, тоа го кажав дека гледам замараш многу со тоа дека не ме казнуваат. А за во иднина ти кажав, не се замарај со мене. :)
Јас не се замарам со никој,јас се одмарам со тебе.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Мистерија е зошто раја воопшто оди во Охрид кој забрзано се претвора во ефтино срање.
Охрид ефтино срање? Дај молим те едно кафе е 100+, пиво такоѓе, такси „брич“ 150+ ден. до било кој дел од градот. И после Охрид ефтино срање.

• Ми се допаѓа
Реакции: Outrider

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
Охрид ефтино срање? Дај молим те едно кафе е 100+, пиво такоѓе, такси „брич“ 150+ ден. до било кој дел од градот. И после Охрид ефтино срање.
Ги намалија цените,лежалка е бесплатна а кафе 50 ден.

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Од тепачката отидовме да навредуваме,но ајде ти како паметен,начитан дечко,дај некој предлог како да се реши ова срање што се случува.Сите знаеме да мудруваме,но доста јадеме муда ај посочи една добра идеја за подобрување на сељанчиштава.

Народот е тој што е, нема критична маса за промени и најдобра опција е емиграција, а Охрид ќе си остане кичерајско срање,

Маќедончето да се подобри? Пол Пот не ги оправа. ј***ш га, маќедончето мисли дека охрит е свецки феномен. Ако светот завршуваше околу Подмоље...

Еден мал офтопик... @Outrider ваљда си бил некад у манастирот Св. Василиј Острошки кај Никшиќ. Ако не, топло препорачувам.
Плаошник вода му носи.

Не ме навел патот кон Црна Гора досега, имаат нешто старо над милениум рушено и изградено `како је мали џокица замишљао културу и туризам` ?